2020 kedvencei – 3. rész: középpontban a csikló

Szerencsére ez a kis női szerv egyre több figyelmet kap, a nőktől és a férfiaktól egyaránt. Ezúttal azokat az eszközöket és kiegészítőket szedtük össze, amik kifejezetten a csikló izgatására koncentrálnak, és amiket a legjobban szeretettek idén.

De mielőtt rátérnénk a dobogós kényeztetőkre, lássuk, hogy alakult a 2020-as év csiklóizgatók tekintetében!

 

2020 kedvencei: LÉGHULLÁMOS IZGATÓK

Az elnevezésben nem véletlenül csiklóizgató szerepel a csiklóvibrátor szó helyett. Ezek az eszközök ugyanis – alap esetben – nem rezegnek. Ehelyett egy, a csikló köré helyezendő csőrrel vannak ellátva, mely afféle vákuumot képez, amin belül egy kis hártya segítségével léghullámokat generál.

Furcsán hangzik? Elsőre talán igen, ám amikor először tapasztalod meg, ahogyan akár egyetlen perc alatt a csúcsra juttat, már azt fogod furcsállni, hogy nem hamarabb találták fel! 

#1: Satisfyer 1 Next vízálló csiklóizgató

Kézbe simuló, elemmel működő, ergonomikus kialakítású csiklóizgató,ami 11 különböző módban képes a csúcsra juttatni!

#2: Satisfyer Pro 2 Next akkus csiklóizgató

Különleges kialakítású csiklóizgató, beépített akkumulátoros működéssel, így többé nem kell az elemmel bajlódni. 

#3: Womanizer Premium vízálló csiklóizgató

A léghullámos csiklóizgatók csúcsa, 30 napos orgazmus garanciával. Öt különböző színben, hogy minden nő megtalálja a neki valót.

 

 

2020 kedvencei: CSIKLÓVIBRÁTOROK

Míg a legtöbb vibrátor a hüvelyen belüli izgatásra lett kifejlesztve, bőven akadnak olyan, kifejezetten külső stimulálásra született darabok, amik a léghullámok helyett a hagyományos rezgést alkalmazzák.

Ezek a népszerű csiklóvibrátorok természetesen más erogén zónák kényeztetésére is alkalmasak, de igazán hatékonyan a klitorisznál dolgoznak.

#1: Pantyrebel vibrációs bugyik

Távirányítású vibrátor és hozzá tartozó, luxus fehérnemű, melyben könnyedén elrejtheted az örömszerzőt, így bármilyen programot feldobhatsz!

#2: PicoBong Ako vízálló csiklóvibrátor

Könnyedén kézbe simuló, előjátékhoz is ideális csikló vibrátor, 100% vízálló kialakítással, 12 rezgésmóddal és 18 sebességi fokozattal!

#3: Satisfyer Purple Pleasure csiklóvibrátor

Lekerekített ívekkel, kecses, ovális vibrátor, mely formájának köszönhetően teljes egészében befedi a csiklót, mélyre ható,  erős bizsergéssel kényeztetve.

 


2020 kedvencei: STIMULÁLÓ GÉLEK

A nők teste és az intim részeik érzékenysége nagyon eltérő lehet, ám ettől még mindenki ugyanúgy megérdemli az intenzív kielégüléseket.

Az orgazmus könnyebb elérésében, illetve erősebb megélésében segítenek ezek a stimuláló szerek, melyek pár csepp használatával képesek felfokozni a vágyat és az érzéseket.

#1: Durex Intense Orgasmic gél nőknek

Kiváló minőségű, vízbázisú, óvszerbarát készítmény, mely növeli a nő intim területeinek érzékenységét, így a gyönyör intenzívebben élhető meg.

#2: Intimate Earth stimuláló gélek nőknek

Természetes összetevőkből álló gélek, amik minden nő számára élvezetesebbé tehetik a szexet. Hüvelyszűkítő és stimuláló szerek.

#3: Orgie Sexy Vibe folyékony vibrátorok

Univerzális intim stimuláló gél, melyek férfiaknak és nőknek egyaránt élvezetesebbé tehetik az intim együttléteket. Ízes és illatos variációkban is kapható.

 

Tartalomhoz tartozó címkék: Hírek