2020 kedvencei – 2. rész: játékos esték

Szerencsére úgy tűnik, egyre többen gondoljátok hasonlóan, hiszen idén óriási lelkesedéssel vetettétek bele magatokat a különböző felnőtt játékokba. Összegyűjtöttük, mik voltak a kedvenceitek 2020-ban, akár akkor, ha egy szerepjáték során más bőrébe akartatok bújni, akár akkor, ha a kifejezetten pároknak szóló társasjátékokról volt szó.

De az előjátékról sem feledkeztünk meg, ahogy azt legnagyobb örömünkre Ti sem tettétek! Mi sem példázza ezt jobban, mint az alábbi infografika a 2020-ban megnövekvő játékos kedvetekről!

Kezdjük az elején!

Igen, tudjuk, hogy végső soron mindenki szeretné egy hatalmas orgazmussal zárni az együttléteket. De az igazán emlékezetes alkalmak mindig egy izgalmas és odaadó előjátékkal indulnak.

A változatossághoz pedig néha nem árt egy kis kreativitás, no, meg némi segédeszköz!

#1: Szemtakarók

Tudod, milyen vakon megbízni a párodban? Egy szemtakaróval bármikor kipróbálhatod! Ráadásul az érzékeid is felfokozódnak, ha egy kis időre lemondasz a látásról.

#2: Paskoló és cirógató

Puha, érzékien cirógató tollakból készült kis bojttal vagy csípős, műbőr paskolóval fűszereznéd meg az előjátékot? Nem kell választani, ha ilyet tartasz a kezedben!

#3: VeDO Yumi akkus ujjvibrátor

Hangolódjatok gyorsabban egymásra, fokozzátok a vágyat ezzel a bársonyos tapintású, két ujj közé fogható vibrátorral, hogy a szex még kielégítőbb legyen!
 

Egész estés szórakozás pároknak

Ha a legjobb szórakozást keresed, amely izgalmakkal, intim élményekkel vár, és mindig képes felforrósítani a hálószoba hangulatát is, nem is kétség, hogy mi erre a legalkalmasabb módszer: a szextársasjátékok.

Pajzán és vágykeltő, felnőtt pároknak szóló játékaink, egész estés kikapcsolódást ígérnek a forró pillanatokat kedvelő pároknak, s nem mellesleg karácsonyi ajándéknak is tökéletesek! 

#1: AVK: Adsz vagy kapsz?

Az év új sztárja ez az izgalmas és izgató párjáték, ami gendersemleges tervezésének köszönhetően valóban minden párnak szól!

#2: Monogamy

Töretlen népszerűségnek örvend a világszerte már több mint egymillió példányban értékesített társas, mely játékos keretek között nyújt romantikát, intimitást és szenvedélyt a pároknak.

#3: Hancúr Párbaj

Hancúrozzatok játékosan! Szuper pozíciók és pikáns feladatok várnak rátok a három forduló során, ahol egyre fokozódik a szenvedély. Csak az a kérdés: ki megy el a végén?
 

Más bőrébe bújva (is) add önmagad!

Vajon mi más tehetné változatosabbá a szexet, mintha időről időre más bőrébe bújtok? A szerepjáték pikáns lehetőség arra, hogy olyan vágyaitokat is megéljétek, amikről egyébként beszélni sem tűnik könnyűnek.

Fel a jelmezeket, és lepd meg önmagad vagy épp párodat néhány felejthetetlen estével! 

#1: BACI iskoláslány szett

Luxus, szuper-szexi Iskoláslány szett a Baci Lingerie-től! Bájos, apró pöttyökkel díszített, fehér, áttetsző necc és vidám, kockás anyag kombinációjából.
 

#2: Cottelli szobalány szett

6 részes, így könnyen variálható szobalány jelmez. A bugyi a szeméremnél végig nyitott kialakítású, hogy szex közben is viselhesd. 
 

#3: Obsessive Schooly diáklány jelmez

6 részből álló, pikáns, bájosan izgató szett, amiben minden apró részletre odafigyelő, luxus minőségű darabokat találsz a kockás szoknyától a hajgumiig.
 

Tartalomhoz tartozó címkék: Hírek

Kapcsolódó termékek