2020 kedvencei – 1. rész: masszázs és testápolás

Az elkövetkező hetekben végignézzük, mik voltak a kedvenc termékeitek a Vágyaim.hu szexshopban a 2020-as évben, s ezzel abban is segítünk, hogy könnyebben találd meg az ideális karácsonyi ajándékokat. Bemelegítésnek pedig mi lehetne jobb, mint az érzéki előjáték kellékei, azaz a masszázsolajok és a testápolási kiegészítők dobogósainak listája?

De előbb néhány érdekesség! 

 


Ami egy érzéki masszázshoz kell…

Kevés kifejezőbb módja van a masszázsnál annak, amikor szeretünk és kívánunk valakit, és önzetlenül kényeztetni akarjuk őt. Az érintés és simogatás önmagában is csodálatos dolog egy kapcsolatban, de a megfelelő körítésű masszázs még az erotikus hangulatot is feltüzeli.

Ahhoz, hogy a hatás tökéletes legyen, semmiképp nem szabad megfeledkezni a masszázsolajról. Vagy nem is feltétlenül olajról, hiszen ma már megannyi formátumban találkozhatunk ezzel a kellékkel: vízalapú gélek, ápoló hatású krémek, forró élményt nyújtó gyertyák széles választéka vár. 

És ha ez még nem lenne elég: a legkülönbözőbb illatok és ízek közül válogathatunk. Bizony, ízek, hiszen akár ehető masszázsolajjal is megalapozhatjuk a szenvedélyes estéket. 

És hogy melyek voltak 2020-ban a kedvenceitek? Íme!

#1: Durex Play 2in1 masszázsolaj és síkosító

Varázslatos és érzéki illatú, kettős gélek, melyek az előjáték és a szex során is jól jönnek. Guarana, Ylang ylang és Aloe Vera verziókban kapható.

#2: Magoon masszázsolaj variációk

Vágykeltő illatú, kiváló minőségű olajok az érzéki masszázshoz. Többféle illatban és kiszerelésben, szettben vagy önállóan is megvásárolhatók.

#3: Shunga masszázsgyertyák

100%-ban természetes olajok keverékéből készülő gyertyák, melyek a kanóc meggyújtását követően inspiráló masszázsolajjá alakulnak.

 

Intim higiénia és testápolás

A jó közérzethez, s főként a jó szexhez elengedhetetlen, hogy odafigyeljünk magunkra: mind az intim higiéniánkra, mind pedig az általános karbantartásra. A Vágyaim.hu oldalán kifejezetten ilyen célt szolgáló termékeket is találsz. A fertőtlenítőkön és ápolószereken kívül egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek a menstruációs kelyhek és puha tamponok, amik sok nőnek könnyítik meg jelentősen a menstruáció napjait.

#1: Clean Safe Joydivision fertőtlenítő spray

Extra gyengéd, különlegesen magas minőségű tisztító és fertőtlenítő szer, mely segít megakadályozni a baktériumok, és gombák megtelepedését.

#2: Durex Naturals intim gél 

Illatmentes, színezékektől és aromáktól mentes, természetes gél, mely segíthet fenntartani az intim területek természetes egyensúlyi állapotát.

#3: Intome intim ápolócsalád

Kiemelkedő minőségű, teljes körű intim ápolás a nemi életet elősegítő hüvelyszűkítő géltől, a mellfeszesítő krémen át egészen az intim szőrtelenítőig

Tartalomhoz tartozó címkék: Hírek