Férfi maszturbáció: tippek az önkielégítéshez

 

Mi az a maszturbáció?

Bármennyire is meglepőnek tűnhet, sokszor a férfi maszturbálás is szégyenérzettel, bűntudattal társul, még akkor is, ha tudjuk, szinte minden pasi csinálja. Épp ezért érdemes rögtön az elején tisztázni: maszturbálni nem ciki! Sőt, kifejezetten hasznos is lehet.

Mit értünk a maszturbáció alatt? Minden olyan tevékenységet, amivel saját magadat szexuálisan kényezteted. Férfiak esetében ez nem csak a pénisz izgatását jelenti – a szexuális kényeztetésnek rengeteg módja lehet.

Nemtől függetlenül igaz, hogy a maszturbáció normális és egészséges módja a felgyülemlett szexuális feszültség levezetésének. Amellett, hogy így könnyen csökkentheted a stresszt, a tevékenység közben még a saját testedet is jobban megismered. Ha pedig megtanulod, hogyan működsz, mit szeretsz, akkor végül jobb lehetsz az ágyban is!

De a masztizás számlájára rengeteg más előny is írható. Segít az elalvásban, a stressz levezetésében, javítja a hangulatot, sőt akár a prosztatarák kockázatát is csökkenti! Fontos ugyanakkor, hogy ne ess túlzásba! Tartsd meg az egészséges egyensúlyt, és ne hagyd, hogy a könnyen szerzett testi örömök átvegyék az irányítást a mindennapjaid felett!

 A maszturbáció segíthet szexuális problémák leküzdésében

Intenzívebb férfi orgazmus elérése

Biztos volt már néhány jó orgazmus a te életedben is, amit maszturbálással értél el. De miért ne lehetnének még jobbak? Íme, néhány technika, amit érdemes kipróbálnod.

Megszakítás

Sokan úgy gondolják, hogy a férfi maszturbálás során az elsődleges cél az ejakuláció. Talán te is hallottál már az edging technikáról – amit a partnereddel vagy egyedül egyaránt érdemes megtanulni. A megszakítás lényege, hogy mikor már az orgazmus széléhez érsz, a csúcspont előtt mégis megállsz. Persze nem teljesen, csak nem engeded meg magadnak, hogy abban a pillanatban elélvezz. Egy szusszanásnyi idő után folytathatod az önkielégítést!

Ha ezt egymás után 3-4 alkalommal sikerül megcsinálni, a végén sokkal erőteljesebb és hosszabb orgazmusban lesz részed! Az edging nem egyszerű technika, nagy önuralomra van hozzá szükség, de hidd el, megéri!

Elszorítás

Néha a férfi maszturbáció túl hatékonynak bizonyul. Előfordulhat, hogy még szeretnél tovább játszani magaddal, anélkül, hogy elmennél: ilyenkor jön jól az elszorításos technika.

Ezt a praktikát sokat kell gyakorolni! A szorításos – vagy más néven squeeze – technikánál a makk alatti résznél (a fitymafék körül) kell megtalálni a megfelelő pontot, és ott nyomást gyakorolni a péniszre. Fond köré a mutatóujjad, és mikor érzed, hogy közeleg az ejakuláció, szorítsd meg kb. 15 másodpercig. 

Eleinte lehet, hogy épp az ellenkező hatást éred el, de ha kitapasztalod a fortélyokat, segít elnyújtani a maszturbációt.

Prosztata stimuláció

A férfi G pont névvel is szokták illetni a prosztatát, mivel hihetetlen szexuális örömöket rejtő részről van szó. Viszont női társához képest sokkal nagyobb sikerrátával büszkélkedhet! Sok férfi ódzkodik a prosztata kényeztetésétől, mivel itt a gyönyörhöz a fenekén keresztül vezet a legbiztosabb út.

A prosztatamirigy végbélen keresztül történő izgatása intenzív és különleges orgazmust tud eredményezni. Ehhez használhatod az ujjaidat is, de egy erre kialakított prosztataizgató megkönnyíti a dolgot, ami lehet dildó vagy vibrátor is. Bármelyik módszert próbálod is ki, a síkosítók használata kötelező!

Más erogén zónák felfedezése

Erogén zóna a férfiak testén is bőven akad! Fedezd fel, hogy te melyik testrészeid kényeztetését kedveled, és milyen érintések hoznak izgalomba. Ha eddig még nem kísérleteztél más területekkel, kezdd a herék és a gát izgatásával.

De ne feledkezz meg az intim részektől távolabb eső pontokról sem – a nyakad, mellbimbód, füled tartogathat meglepetéseket!

Sokan párkapcsolat alatt is élnek az önkielégítéssel - Vágyaim.hu szexshop

Játékok bevonása a férfi önkielégítéshez

A kezed biztos rengetegszer tesz jó szolgálatot, de néha érdemes lehet egy játékszerre bízni a munka oroszlánrészét. Eláruljuk, mik a legnépszerűbb típusok erre a célra!

Műpunci: Fleshlight

Az első pillantásra ártatlan külsejű Fleshlight maszturbátorok dizájnos, megtévesztő tokjai élethű érzést nyújtó kéjnyílásokat rejtenek.

Péniszpumpa

A közhiedelemmel ellentétben a péniszpumpa nem – illetve nem csak – a pénisz megnagyobbítására lett tervezve. Sokkal inkább alkalmasak az erekció stabilabbá és hosszabbá tételére.

Péniszgyűrű

A péniszgyűrű éppúgy segít a szex során, mint önkielégítéskor: könnyebben érhető el az erekció, és hosszabban élvezheted a játszadozást. Igen, magaddal is, ha egy megfelelő pénisz gyűrű felhelyezésével látsz neki. Ráadásul ma már számos olyan péniszgyűrű közül is tudsz válogatni, melyek a partnered számára is fokozhatják az élvezeteket. 

Prosztata vibrátor

Mint már említettük, a prosztataorgazmus különleges élmény. De mivel a prosztatádhoz nem feltétlenül férsz hozzá egykönnyen, egy speciális, prosztata stimulációra tervezett vibrátor jól jöhet.

Férfi maszturbálás - összegzés

Láthatod, a férfi önkielégítés módszereinek száma végtelen, nincs olyan, hogy jó vagy rossz módszer, és egyik miatt sem kell, hogy szégyenérzeted legyen. Tapasztald ki, neked melyik jön be, és vesd bele magad az újfajta önkényeztetésbe!

Vágyaim.hu szexshop

Tartalomhoz tartozó címkék: Férfi Hírek Szexedukáció

Kapcsolódó termékek

(1)

Fleshlight Pink Lady - örvénylő vagina

28.990 Ft
Utolsó 1 db raktáron
(2)

TENGA Soft Tube - szexvarázs (nagy)

6.990 Ft
Utolsó 1 db raktáron
(2)

TENGA Flip Hole - Szexmester (fekete)

38.990 Ft
Utolsó 1 db raktáron