Fleshlight maszturbátorok férfiaknak - pénisz növesztés

A Fleshlight egy igazi férfi maszturbátor, amely a művaginák tökéletes tervezésének és megvalósításának mesterműve!

A Fleshlight

A Fleshlight maszturbátorok a legnépszerűbb és legnagyobb számban értékesített, férfiak számára készült maszturbátorok a világon. A márka ajkakat, popókat és vaginákat formázó termékeket kínál.

A művaginák tökéletes tervezésének és megvalósításának következtében teljesen valósághű termékekről beszélhetünk. A kényeztetőknek nem csupán az anyaga, de a tapintása is teljesen élethű.

Fleshlight férfi maszturbátor

 A Fleshlight termékek bármilyen mérethez alkalmazkodnak és így bármely férfi számára különleges élményt nyújtanak. A vákuum szelepnek köszönhetően a maszturbátor belseje könnyedén eltávolítható, ez pedig lehetővé teszi a használat utáni könnyű tisztítást.

A Fleshlight STU™ (Stamina Training Unit) a férfiak szexedzője, mely egy Superskin™ nevezetű speciális anyagból készült. A textúra az emberi bőr tapintását idézi, így a behatolás is teljesen valósághű. Ezt a terméket azért is nevezhetjük edzőnek, mert segítségével a szexuális technika is javul. Az aktus végén pedig olyan különleges élményben lehet része a férfiaknak, melyet csak a Fleshlight tud nyújtani.

A Fleshlight Vibro™ termékek a Fleshlight első vibráló modelljei. Ezzel az extrával az erősebbik nem képviselőinek még intenzívebb élményben lehet részük.

A Vágyaim.hu szexshop kínálatában:

Ha a Fleshlight Ice™ termékek közül választasz, ugyanolyan kellemes élményben lehet részed, mintha a hagyományos modellekre esik a választásod. A különbség az, hogy ezek a termékek teljesen átlátszóak, így láthatod, mi is történik pontosan a behatolás pillanatában.

És, hogy mi a legjobb a Fleshlight vibrátorokban? Az, hogy könnyedén magaddal viheted akárhova. Belefér az utazótáskába, bőröndbe, így ha kedvesed nélkül utazol el, nem érzed majd magad magányosnak.

Tartalomhoz tartozó címkék: Férfi Szexedukáció