Vágyaim kisokos: guminő, szexbaba – mi az, és hogyan válassz?

 

Valószínűleg minden felnőtt látott már guminőt, akár filmeken, akár egy utcán vonuló legénybúcsús társaság „kísérőjeként”. A legtöbbünk fejében a guminő, szexbaba szó hallatán valami humoros, de legalábbis annak szánt szituáció ugrik be, és csak legritkábban egy szexi jelenet. Pedig a guminőkben és szexbabákban sokkal több rejlik groteszk partikellékeknél!

 

Mi az a guminő?

Bár magyarul leginkább a guminő kifejezés használatos, ma már valójában a szexbaba sokkal pontosabb lehet. Azokat a szexjátékokat soroljuk ide, melyek általában valós méretben és arányokkal, egészalakosan vagy részlegesen (pl. női torzó), a (legtöbbször) női test mintájára készülnek. A valós emberi testhez hasonlóan vannak nyílásai - punci, száj, popsi -, melyek alkalmassá teszik a közösülésre. Ezeken kívül viszont minden részletük tekintetében óriási választékkal találkozhatunk.

Némelyik valóban csak vicces kiegészítőnek alkalmas, mások szó szerint a megszólalásig hasonlítanak egy igazi nőre. A szexbabák méretei, alapanyagai, színei, kiegészítői és funkciói is rendkívül sokfélék lehetnek, így hát nem árt végig venni, mire érdemes figyelni egy guminő rendelése előtt, és mire kell figyelni, ha már megérkezett az új szextársad.

 

Guminő vagy szexbaba: mi a különbség?

Már az eddigiek alapján is rájöhettél, hogy nagyon eltérő verziókkal találkozhatsz egy szexshop kínálatában. Kezdjük hát az elején, és nézzük, mik a szexbabák és guminők típusai! 

 

Felfújható guminő

Ezek a klasszikus guminők, melyek inkább a belépő szintű verziókat tartalmazzák. Általában PVC-ből készülnek, könnyedén felfújhatók és leereszthetőek. A szállításuk és a tárolásuk is jelentősen egyszerűbb fejlettebb társaiknál, hiszen használaton kívül kicsi a helyigényük. 

Mindemellett a felfújható szexbabák a legolcsóbb árkategóriába tartoznak, cserébe ez az élethűségükön és tartósságukon is érezhető. 

Kinek ajánljuk? Azoknak, akik buliba keresnek vicces kiegészítőt, vagy csak kipróbálnák, hogy milyen lehet egy guminő, de még nem akarnak nagy beruházásba belevágni.

Felfújható guminő otthoni használatra és legénybúcsúra - Vágyaim.hu szexshop

 

Élethű szexbaba

Ha hosszú távú elköteleződésre vágysz a szexbabáddal, akkor bizony jobban ki kell nyitni a pénztárcádat. A befektetett összeg viszont megéri, hiszen a realisztikus babák hosszú évekig megőrizhetik kifogástalan állapotukat. Ez a prémium minőségű alapanyagoknak (TPE vagy szilikon) köszönhető, amik rendkívül részletes, minden testrészre kiterjedő kidolgozottsággal párosulnak.

Ráadásul itt már rengeteg extra dologgal is számolhatsz: parókák, műkörmök, választható mellméretek és szemszínek… mindezeknek köszönhetően valóban olyan (gumi)nőt kaphatsz, amilyenre vágysz! Ugyanakkor egy élethű szexbabát nem lehet csak úgy leereszteni és elrejteni egy fiókban, a tárolása sokkal körülményesebb feladat.

Kinek ajánljuk? Azoknak, akik nem sajnálnak költeni a vágyaikra. Egy ilyen szexbaba vásárlása előtt érdemes alaposan átgondolni, pontosan mire is vágysz, mert ez hosszú távú befektetés lehet. 

 

Realisztikus torzó

Ebbe a kategóriába olyan szexjátékok tartoznak, mint amilyenek az élethű szexbabák… de csak részben. Ilyenkor ugyanis nem a teljes testet, csak egy részét rejti a csomag – például a törzset, nemi szervek környékét és a combok felső részét. 

Az élethű torzók is prémium minőségű anyagokból készülnek a tartósság és a valódi élmény érdekében, és szintén rendelkeznek a megfelelő kéjnyílásokkal.

Kinek ajánljuk? Azoknak, akik vágynak az élethű szexélményre, de nem szeretnének egy teljesalakos szexbabát tárolni. 

 

Miért jó a guminő, szexbaba?

Oké, most már tudod, hogy mi az a guminő, és milyen típusú szexbabák közül válogathatsz. De vajon miért jó ez egyáltalán? 

Nos, a legkézenfekvőbb válasz, hogy így kötöttségek és körítés nélkül élheted meg a szexuális vágyaidat. Hiszen egy szexbaba bármikor ott lehet neked, amikor szeretnéd, és nem kell a szexhez vezető út, illetve a következmények miatt sem aggódnod. 

Vannak azonban ennél jóval fennköltebb válaszok is azt illetően, hogy miért lehet hasznos egy guminő. Segíthet a szociális szorongás oldásában vagy a magányosság érzetének csökkentésében – ez az olyan társadalmakban (pl. Kína), ahol sokkal több férfi él, mint nő, kifejezetten fontos szerepet játszik a guminők népszerűségének növekedésében. 

De bárhol is élsz, abban mindenképp segíthet, hogy gyakorolj! Egy szexbaba tökéletes eszköze lehet annak, hogy fejleszd a hálószobai teljesítményedet, viselkedésedet, módszereidet. Ha pedig olyan fétiseid vannak, melyeket egyelőre még nem mersz felvállalni partnered előtt, ezek megélésében is jó szolgálatot tehetnek.

Prémium minőségű, élethű torzó kéjnyílásokkal -  Vágyaim.hu szexshop

 

Szempontok guminő vásárlása előtt

A szexbabák kifejezetten komplex játékszerek, amiknek a vásárlása a szokásosnál is nagyobb megfontoltságot igényel. Az alábbi szempontlista segít, hogy valóban jól dönts!

 

Igények

A legelső kérdés, amit fel kell tenned magadnak: miért szeretnél guminőt venni? Ha csak feldobnál egy kanbulit valami vicces eszközzel, véletlenül se gondolkozz nagyban! Ha viszont szexuális indíttatásaid vannak, akkor már érdemes adni a minőségre. 

Amennyiben a komolyabb verziók érdekelnek, vedd végig, hogy mi fontos neked egy nő megjelenésében! A méretek, haj-, bőr- és szemszín mind befolyásolhatják az élményedet, nem ciki guminő vásárlása előtt listába szedni ezeket az elképzeléseket!

 

Anyag

Az olcsóbb guminőkre jellemző PVC valószínűleg nem lesz a kedvenced, ha valódi szexélményre vágysz. A TPE és a szilikon anyagból készült babák nyújtják a legélethűbb élményt – tapintásra és látványra egyaránt. 

 

Méretek

A leendő szexbabád méretei nem csupán azért fontosak, mert mindenkinek más tetszik! Ha nem leereszthető guminőt vásárolsz, akkor a tárolásról is gondoskodnod kell majd, ezért fontos, hogy tudd, mekkora a baba helyigénye használaton kívül.

 

Alakíthatóság

Egy prémium szexbaba sok szempontból az igényekhez alakítható. A cserélhető paróka vagy szemszín, az állítható mellméret, a babával együtt járó kiegészítők óriási mozgásteret adhatnak. 

 

Ár-érték arány

A minőségért bizony fizetni kell, de ez nem jelenti azt, hogy ész nélkül! Elsőre jó ötletnek tűnhet az olcsóbb verziókat választani, de ha a fenti szempontokat végiggondoltad, már sokkal könnyebben tudod mérlegelni, hogy miért és mennyit érdemes fizetni.

Vágyaim.hu szexshop

Tartalomhoz tartozó címkék: Férfi Hírek Szexedukáció

Kapcsolódó termékek

(1)

Dishy Dyanne guminő

18.990 Ft
Raktáron
(1)

Ölelő Mayumi guminő

12.990 Ft
Raktáron

Fuck Me silly Sista - barna, női torzó

152.990 Ft
Utolsó 1 db raktáron
(1)

realistixxx női torzó - megamaszturbátor

213.990 Ft
Utolsó 1 db raktáron

You2Toys - Juicy Jill guminő

69.990 Ft
Utolsó 1 db raktáron
(1)

You2Toys - Nagymellű Bridget guminő

21.990 Ft
Utolsó 1 db raktáron

Mandy guminő

12.990 Ft
Raktáron
(2)

Diana guminő

10.990 Ft
Raktáron
(1)

You2Toys - Tyra guminő

19.990 Ft
Raktáron
(1)

You2Toys - Letícia - élethű guminő

95.990 Ft
Utolsó 1 db raktáron

Fatima Fong guminő

12.390 Ft
Raktáron

Sexy Bögyös Vörös - életnagyságú guminő

53.990 Ft
- 16%
45.395 Ft
Utolsó 1 db raktáron
(2)

Hot Lucy - életnagyságú guminő

68.990 Ft
- 5%
65.795 Ft
Raktáron

Naomi - nővérke guminő egyenruhában

14.990 Ft
Utolsó 1 db raktáron

Monika - felfújható guminő (165cm)

8.990 Ft
Utolsó 1 db raktáron

Bruksela - felfújható guminő (165cm)

8.590 Ft
Utolsó 1 db raktáron