Hogyan falhatod fel a párod?

Vigyél egy kis színt a buliba ehető finomságokkal!

Vagy egyszerűen csak leánybúcsúra, vagy legénybúcsúra készülsz és ott bizony helye van az erotikának és a mókának? Van egy jó ötletünk: vigyél egy kis színt a buliba ehető finomságokkal !

Ha a pároddal szívesen felfalnátok egymást, ajánljuk figyelmetekbe a Cukorka péniszgyűrűt és a Cukor bimbódíszt . A rugalmas pántra felfűzött, cukorból készített péniszgyűrű csomagban 3 darabot találtok, míg a Cukor bimbódísz csomagja 1 pár ehető finomságot rejt. Ugyanúgy cukorkákból készült a Cukorka tanga férfiaknak és a Cukorka szívtanga . Ez utóbbi már a hölgyek méretére „szabott”. Játszadozzatok és egyétek le egymásról a cukorkákat!

Candy bra - cukorka szívmelltartó

Szeretnétek valami mást játszani? Például egymás testére festeni, írni, majd lenyalni a finomságokat egymásról? Ideális játék az előjátékhoz. Ajánljuk figyelmetekbe a bijoux indiscrets testfesték szettet , mely 50 ml-es kiszerelésben és csokoládé, krémkaramell, valamint szamóca ízekben kapható. A csomag tartalmaz cirógató tollat és szemmaszkot is. Párod számára így meglepetés lesz minden egyes simogatás.

A leány- és legénybúcsúkon is előkerülhet egy-két finomság. Mit szólsz egy nemi szervre emlékeztető nyalókához? A Szexi punci nyalóka szilvás és epres ízben kapható, a Szexi fütyi nyalóka pedig epres ízű. Mindkettő finomság igazán élethűre sikeredett.

A Csalóka nyalóka nők és férfiak számára is tartogat meglepetéseket. A hölgyek számára készült változat első cukorrétege alól idővel egy kidolgozott férfi teste, míg az urak számára tervezett finomság első cukorrétege alól egy női test bukkan fel. A narancs ízű finomság első látásra hagyományos nyalókának tűnik, de tartogat meglepetéseket…

Szereted a gumicukrot? Nassolj pároddal, vagy dobd fel a baráti traccspartit egy kis pajzán finomsággal! Kínálatunkban pénisz alakú mályvacukrot és gumicukrot , valamint női nemi szerv formájú gumicukrot is találsz.

Vágyaim hírek >>

Tartalomhoz tartozó címkék: Szexedukáció