A hónap pozíciója - A pillangó szexpóz

2017. 04. 20. 00:00:00

Te talán tudod, mi kell a nőnek?

A misszionárius póznál van jobb szex póz is. Csak hogy tudd: ha felpezsdítenéd szexuális életed, újítanod kell.

 

Bár a szexológusok állítják , hogy a szexuális kapcsolatokban nem az orgazmus a legfontosabb, gyakran olvashatunk és hallhatunk híreket azzal kapcsolatban, hogy melyek a legjobb szexuális pozíciók, melyek eljuttathatnak a csúcsra.
A nők alulmaradnak az orgazmusok számát illetően, sőt, azt sem ritka hallani, hogy egy hölgy soha életében nem élte át a szexuális gyönyört.
Ennek orvoslására egy tucat trükköt eszeltek ki. Ezeket akár a kanapén, akár az ágyban kipróbálhatjátok, de természetesen a helyszíneknek csak a kreativitásotok és félénkségetek szabhat határt.
Vannak olyan pózok, melyekben a férfiak irányítanak, de olyanok is, melyekben a hölgyek dönthetik el, milyen ritmusban, milyen intenzíven mozognak.

De itt az ideje, hogy kicsit kitörj a megszokásból és ne ismételgesd önmagad!

Biztosak vagyunk benne, hogy tudunk újat mondani és abban is, hogy a tippeket előnyötökre tudjátok fordítani.
Rebecca Newmann szexológus a GQ, brit magazinban egy olyan pozíciót említ, mely hozzájárulhat a hölgyek orgazmusához. Talán még nem is hallottál róla. Vagy mégis? A pillangóról beszélünk.

A pillangó szexpóz


Newmann szerint ez az egyik olyan szexpóz, melyről sokaknak a földön heverő törött tányérok és poharak ugranak be. Hogy honnan ez a „törött pohár” dolog?

 

Hát onnan, hogy ahhoz, hogy a hölgy felvegye a megfelelő testhelyzetet, egy magasabb bútordarabra kell ülnie. Így például egy pultra, egy asztalra, egy mosógépre… nem is sorolunk többet, hiszen tudjuk, olvasóink is igen kreatívak.


Lényeg a lényeg: ezen bútordarabokon, esetleg gépeken általában van valami, amit el kell tüntetni, ha az ember felülne rá. A póz titka a helyes testhelyzet felvétele. A hölgynek a magaslat szélére kell helyezkednie, a férfi pedig vele szemben áll. A nő partnere vállán támasztja meg lábait.
Elárulunk még egy titkot: Az élvezethez bizony meg kell találni a tökéletes behatolási szöget. A női medence magasan helyezkedik el, ez lehetővé teszi a mély behatolást. Ha a pár megtalálja a helyes testhelyzetet, a G-pont stimulálása felejthetetlen élményben részesíti a hölgyet.
Newmann azt is elárulja, hogy a hölgyeket a mennyekbe repítheti, ha mindezek tetejébe a férfi a klitoriszukra helyezi ujjait.
A póznak egyébként nem az a lényege, hogy a férfi a karjában tartja a nőt. A hölgy háta meg van támasztva, a férfi pedig kezével segít egyensúlyban tartani partnerét.

 

Emellett persze egyéb dolgokra is használhatja a kezeit, például párja erogén zónáit simogathatja.

 

Ezzel csak tovább fokozza a vágyat és az orgazmus is intenzívebb lesz.

 

Néhányaknak jó hír lehet, hogy a pillangó pózban nem a méret a lényeg. A kisebb méretekkel megáldott urak is mélyre tudnak hatolni.

Ha meghoztuk a kedveteket egy kis hancúrra, akkor nézzetek körül a szexshopunkban , biztosan találtok kedvetekre való segédeszközt. :-)

Tartalomhoz tartozó címkék: Szexedukáció