A hónap pozíciója - Szex a fürdőszobában

Minden, amit tudnod kell, hogy jobban élvezd

Jelen írásunk egy kis útmutató, hogy maximálisan kiélvezd a romantikus együttlétet pároddal a kellemes, meleg víz alatt a zuhanykabinban anélkül, hogy váratlanul megcsúsznál, esetleg szappan menne a szemedbe.

Szex a fürdőszobában

Igen, a zuhanyzás közbeni szex olykor kemény dió, viszont az erotikus filmekben látott jelenetek (melyek persze mindig zökkenőmentesek) arra késztetnek, hogy kipróbáld. Az első, amit tehetsz az ügy érdekében, az, hogy nem úgy képzeled el a fürdőszobai szexet, mint ahogy azt a filmekben látod.

A zuhany alatti szex ötlete izgató, ráadásul az együttlét után tusolnod sem kell. De hogy komolyabbra fordítsuk a szót, a fürdőszoba ideális hely arra, hogy megemeld a libidódat, hiszen a különleges és nem mindennapi vizuális élmény is segítségedre van.

Fogadd el a kihívást!

Először is, képzeld el a helyzetet! Igen, olykor nem megy minden a terv szerint. Egymással szemben álltok a vízsugár alatt, és a hajad ennek hatására seperc alatt az arcodban van. Az is előfordulhat, hogy szexinek éppen nem mondható mozdulatokat kell tenned, hogy a víz ne menjen a szádba. Szóval ennyit a romantikáról. A Cosmopolitan folyóirat olvasói szerint a zuhany alatti szex olykor kifejezetten stresszes.

Először is, ott az elcsúszás veszélye . Ha már akkor hajlamosak vagyunk elcsúszni, amikor egyedül állunk a kabinban, képzelheted, milyen, amikor ketten vagytok. A férfiak ráadásul okkal aggódnak, hiszen erekció közben elesni nem lehet kellemes élmény. Mi lehet a megoldás? Előzd meg a bajt egy csúszásgátló szőnyeggel , esetleg kapaszkodj meg valamiben !

Akadhat még egy kellemetlenség: hogy szappan kerül a szemedbe. Hagyjátok a tisztálkodást az aktus elejére, esetleg végére!

Amin talán meglepődsz, hogy a zuhany alatt használhatsz síkosítót, de ez esetben a szilikon alapúakat ajánljuk figyelmedbe. Az óvszert azonban nem javasoljuk, hiszen nedves környezetben nem bizonyított, hogy ugyanolyan védelmet nyújt, mint normál körülmények között.

Milyen testhelyzetet vegyek fel?

Nem mintha olyan sok lehetőséged lenne, mindenesetre hagyd szárnyalni a kreativitásod! A kezdő párok számára az ajánlott póz, melyben a hölgy a fal felé fordul, a férfi megtámasztja kezét a hátán és hátulról hatol be . A másik kezdőknek szánt pozícióban egy kisszék segítségét kell kérni: a férfi leül, a hölgy pedig vele szemben, esetleg neki háttal helyezkedik el .

Ha elegendő hely áll rendelkezésetekre, akkor akár néhány olyan klasszikust is kipróbálhattok, mint a kutyapóz.

A zuhanyzás élménye is lehet kicsit pikánsabb a megszokottnál.  Ne hagyjátok, hogy szexuális életetek megszokássá váljon! Vigyetek bele új dolgokat, próbáljatok ki mindent, amihez csak kedvetek van. Nézzetek szét szexshopunk kínálatában !

Tartalomhoz tartozó címkék: Szexedukáció