Így dobd fel az előjátékot

A megoldást gyakran az előjátékban kell keresni. Vannak olyan párok, akik egyáltalán nem tulajdonítanak neki nagy jelentőséget, vagy esetleg a pár két tagjának eltérőek az igényei e téren. Pedig az előjáték igenis, fontos! Hiszen akkor tudjuk igazán élvezni az együttlétet, ha ráhangolódunk a dologra.

 A továbbiakban néhány izgalmas szexuális játékszert ismertetünk, melyekkel feldobhatod az előjátékot.

Cirógatók

Mindenkinek másfajta érintés jön be, van aki szereti, ha már az elejétől erőteljes az egymásnak esés, míg mások a légy, puha simogatástól jönnek lázba. Ha a te partnered az utóbbiak közé tartozik, akkor egy tollból készült cirógató tökéletes választás. Ha pedig a változatosságot kedvelitek, válasszatok kombinált paskoló-cirógató eszközöket!

Szemmaszkok

Egy kényelmes szemmaszk nemcsak a pihentető alváshoz, hanem az érzéki előjátékhoz is jól jön! Kösd be a párod szemét, és kényeztesd váratlan, kiszámíthatatlan érintéseiddel. Hidd el, ha nem látja, mi történik, minden mozzanatod feltüzeli a vágyát.

Ujjvibrátorok

Egymás simogatása, érintése önmagában is izgalmas és vágykeltő, de az ujjvibrátorokkal ez még tovább fokozható. Ezek a kis szexkütyök ont azt tudják, amit a nevük sugall: az ujjadra húzva extra rezgéssel ruházhatod fel érintéseidet. Hangolódjatok gyorsabban egymásra, fokozzátok a vágyat, majd dobjátok fel az aktust, hogy a szex még kielégítőbb legyen!

Szexi társasátékok

Nem tudjátok, hogy kezdjetek neki? Hívjatok segítségül egy pikáns szextársast! Ez lehet egy pózokat és „teendőket” meghatározó dobókockaszett, vagy egy komplex, egész estét társas, az biztos, hogy izgalmas feladatok várnak majd rátok.

 

Tartalomhoz tartozó címkék: Szexedukáció