Így készülj fel alaposan a Valentin napra!

Legyen szó akár egy éttermi vacsoráról vagy akár egy édes kettesben eltöltött otthoni romantikus estéről, a  tüzes fehérnemű elengedhetetlen kelléke kell legyen ennek a napnak. A szerelmesek ünnepén   viselj akármennyire is csinos ruhát, előbb-utóbb az úgy is lekerül majd és akkor a fehérneműddel tudod majd megbolondítani párodat!

Az Abierta Fina  kollekciója a legtökéletesebb választás minden Hölgy számára, mivel a kollekció darabjairól csak úgy sugárzik a luxus és elegancia.

A férfiak  esetében is szintén nagyon fontos az elegáns megjelenés, így az alsó ruházatot itt is meg kell bolondítani! Ha szeretnéd még fokozni a hangulatot és óriási orgazmust ajándékozni kedvesednek, olvass tovább, hiszen következnek ajándék tippjeink!

Ugye te sem a sablonos ajándékok híve vagy? Hát persze, hogy nem... Mutatjuk legjobb ajándékötleteinket és ha megfogadod, a siker garantált!

Még Valentin nap előtt debütál a mozikban A Sötét Ötven Árnyalata, így érdemes kipróbálni a filmben szereplő termékeket, hogy minden vad és sötét fantáziát valóra válthass! A kollekció egyik különlegessége A szürke ötven árnyalata és a Womanizer közös luxuscsomagolása. 

Ajándékozd a flexibilis, 100%-ban vízálló  We-Vbe Sync párvibrátort kedvesednek, amely egyedülálló a piacon, hiszen leküzd minden távolságot a We-Connect applikációnak köszönhetően. A klasszikus C-formája teszi lehetővé, hogy a vibrációt nő és férfi egyaránt érezhesse az együttlét során.

Ha valami igazán érzékivel vennéd le párodat a lábáról, lepd meg egy forró masszázsolajjal és repítsd párodat Valentin nap estéjén az érzékek birodalmába!

Végezetül, ha már huncut időtöltés, akkor ehhez huncut játék is jár. Pajzán és vágykeltő szextársasjátékaink egészen biztos, hogy forró intim perceket, órákat hoznak majd el a számodra, ahol a végeredmény maga a gyönyör!

 

Tartalomhoz tartozó címkék: Ajánlók