Kezdők figyelmébe ajánljuk...


GondolkodásHa nem rendelkezel még nagy tapasztalattal, nem vagy benne biztos, hogy mire van szükséged, akkor most segítünk neked, hogy hogyan kezdd el a keresgélést. De mindenekelőtt:

1.    Tudd, hogy amire vágysz, egyáltalán nem tabudöntögető! Mindannyiunk gondolt már legalább egyszer eddigi élete során arra, hogy milyen lenne egy szexi játékszerrel önmagát, vagy párját kényeztetni. Az, hogy mi hoz minket lázba, teljesen egyedi.  Engedd szabadjára magad!

2.    Merj játszadozni a gondolataiddal! De közben ne félj, ne ess zavarba! Sokan félnek ezektől a gondolatoktól, vagy attól, hogy kimondják az elképzeléseiket, lehet, hogy még te is. Az is előfordulhat, hogy a félelmet nem tudod azonnal legyőzni (mint ami annyira jellemző itthon), de ezen napokon vagy heteken belül lehet változtatni, egyénfüggő.. 

Nos, miután már nem félsz és nem korlátozod keretek közé a vágyaid, hadd mutassunk be neked pár kifejezetten kezdőknek tervezett terméket, különböző kategóriákból szemezgetve:

Ha valami szilárdra vágysz:

Quantum minivibrátor (Vibe therapy)Quantum minivibrátor (Vibe therapy)

Ha ránézel, mi jut eszedbe róla? Nekünk az, hogy ez bizony egy modern és elegáns szexjáték! A mérete kicsi, de ne becsüld alá, mert erős és intenzív érzéseket nyújt használat közben! Mivel szilárd, kiváló rezgésvezető. 7 vibrációs fokozatot tud, miközben olyan diszkrét, hogy szinte a hangját se hallani! 

Ha sokoldalúra vágysz:

LELO Ina 2 – duó vibrátorLELO Ina 2-3 – duó vibrátor

Érdekes formatervezés, ugye? Különleges, kettős izgatást biztosít, mert egyszerre nyújt vaginális és klitorális stimulálást. 8 fokozatban állítható a vibráló, pulzáló motorja. Akkumulátorral működik! Aki ezt választja, számítson arra, hogy hosszútávon biztosítja az örömszerzést!

Ha a realisztikus látvány indít be:

Nature SkinNature Skin

Olyan, akárcsak az igazi... Speciális szerkezetű, élethű, hiszen egy ún. cyber anyagból készült, amitől olyan puha és selymes, mint a valódi bőr.  Nagyon hajlékony, jól illeszkedik az idomaidhoz, rezgésintenzitása pedig szabályozható. 

Ha valami mókásra vágysz:

Rúzs vibrátorRúzs vibrátor

Sokan szeretik, ha a kényeztető eszközük szinte beleolvad a hétköznapi tárgyak közé, így még véletlenül sem derül ki a kis titok… : ) Ilyen ez az aranyos mini rúzsvibrátor is, amiről senki sem mondaná meg elsőre, hogy ez egy rúzs.  Zselés anyagú és nagyon jó rezgésvezető, úgyhogy apró méretéhez képest intenzív örömöt tud nyújtani.

Síkosító azért mindig legyen kéznél, még akkor is, ha amúgy nedves típusnak tartod magad! ;)

Sikerült az egyik típusra lelkileg igent mondanod, de fogalmad sincs, hogy kezdenéd el a játszadozást önmagaddal?  Csak 4 betartandó pont és menni fog:

1.    Teremtsd meg a megfelelő hangulatot. (Ismerkedj meg a játékszereddel, tegyél be relaxáló zenét)
2.    Vezesd végig a testeden. (A várakozás, türelem, izgató. Ne csapj bele rögtön a dolgok közepébe!)
3.    Ha már felizgultál, próbáld meg a csiklódnál és tartsd ott egy kicsit. (Szokj hozzá a rezgéshez, vagy ha túl intenzív, kapcsolj vissza.)
4.    Fedezd fel a tested! (Variáld a sebességet, az erősséget.)

Jó szórakozást! :-)

Tartalomhoz tartozó címkék: Szexedukáció

Kapcsolódó termékek