Kezdők kézikönyve vibrátorokhoz a Vágyaim.hu-tól - Vibrátor kezdőknek

Vibrátor kezdőknek kézikönyv

Ez a kézikönyv bemutatja, hogy a rúd vibrátortól a vibrációs pillangóig miket lehet kapni és hogy hogyan válassz a vibrátoraink közül, hogy a legjobb legyen az önkielégítés és a szex a partnereddel.

Mini vibrátor

A legnépszerűbb választás első szexjátéknak és ideális pároknak is.  A miniatűr vibrátor ugyanolyan tulajdonsággal rendelkezik, mint egy klasszikus vibrátor, de kisebb annál és inkább egy nagyobb „lövedék” méretéhez hasonlatos.  Általában 5-10cm hosszú, kb. 2 cm átmérőjű és LR44-es vagy N-es gombelemmel működnek, de létezik akkumulátoros változata is, mint például a Lelo Mia. A minivibrátor ideális azoknak a hölgyeknek, akik kimondottan csiklóizgatáshoz keresnek izgatót, maszturbációhoz vagy szex közbeni használathoz. A minivibrátor kicsi mérete ideálissá teszi a szex közbeni használathoz, anélkül hogy bármelyik partnert akadályozná.

Pillangó vibrátor

Pillangós bugyinak is ismert vibrátor, mert mint egy bugyit úgy kell viselni, és így szabadon hagyja a kezeket, miközben közvetlenül a csiklót izgatja, amely egy pillangóformát mintáz, és a szárnyai szétnyitva fekszik fel a szeméremdombra. Néhány változat fel van szerelve egy rúddal is, amivel egyszerre lehet belső és külső izgatás. A pillangó vibrátorok jók maszturbációhoz és akár szex közbeni használathoz is.
 

Klasszikus vibrátorok
 

Ezek a diszkrét stílusú vibrátorok az igazi belépő modellek a fallosz alakú vibrátorok közzé. Ezeket a vibrátorokat is fel lehet használni közvetlen csiklóizgatáshoz, de elsősorban a hüvelyi használatra tervezték. Az ilyen típusú vibrátorokat eredetileg személyes masszírozásra tervezték és fájdalom csökkentésére javasolták. A klasszikus vibrátor olcsó módja annak, hogy kísérletez belépő szintű vibrátorokkal és gyakran többféle sebességet is tudnak, amit a végén található csavaros fedéllel lehet állítani.
 

Csikló-vibrátor/Klitoriszizgató
 

A csikló-vibrátorokat kimondottan a csikló izgatására tervezték. Alakjuk a közvetlen csiklóizgatást hivatott megvalósítani, formája egyszerű gömbfejű, golyó alakú, vagy csésze alakú, hogy a csiklót ezzel körülvéve izgassuk. A csikló-vibrátor általában nagyobb, mint a minivibrátor és nagyobb elemet, illetve motort lehet bele tenni, így erősebb is. Felhasználható nagyobb terület izgatására, így több erogénzóna is ingerelhető vele.
 

Kétvégű vibrátorok
 

Biztos hallottál már a kétvégű dildóról, most megismerkedhetsz a kétvégű vibrátorral is. Mindkét vége tartalmaz vibramotort vagy vibráló golyókat, hogy azok remegjenek és vibráljanak. Tökéletes megosztás a két partner között, ami bizonyítja, hogy a kétvégű vibrátorok jobbak, mint a hagyományos vibrátorok, mert mindkét végét egyszerre élvezhetik a hölgyek. 
 

Extra csendes vibrátorok
 

Psssztt! Ezek a vibrátorok a legcsendesebbek. Ha a lakásodba van gyerek, vagy más is él veled, akkor neked fontos szempont, hogy ne hallják.  Ha azt szeretnéd, hogy maximális élvezetben legyen részed minimális zajjal, akkor ezt fogod megvenni.
 

Ujj vibrátorok
 

Ezeket a vibrátorokat úgy tervezték, hogy ujjra lehessen felhúzni. Kiváló eszköz kezdőknek, akik még most ismerkednek a vibrátorokkal. Te vagy a párod is tudja viselni és az ujj-vibrátorral fokozható az aktus is, ha szex közben használjátok csiklóizgatásra, anélkül, hogy mondjuk, mint egy minivibrátort, szorongatni kellene a csúszós kezedben.
 
 

G-Pont vibrátor
 

Íves, vagy görbe vibrátorok, melynek célja a hüvely legérzékenyebb pontjának a G-pontnak az izgatása. A G-pont vibrátorok általában egy felfelé ívelő vibrátorok, gömb alakú fejjel, a maximális stimulálás elérése miatt a G-pontnál. A G-pontos izgatáshoz tartozhat a női ejakuláció vagy kilövellés is, amihez a G-pont vibrátorok nagyszerű módot adnak, hogy kísérletezzünk és megtaláljuk ezt a pontot.
 

Zselés vibrátorok
 

Rugalmas és sikamlós vibrátorok, amiből a klasszikus szexuális játékok készülnek ebből a zselés gumiból. A zselés vibrátor könnyen tisztán és karbantartható és gyakran élénk színűek, a rózsaszín a leggyakoribb. A zselés vibrátorok tartósak és könnyen hajlíthatóak. Anyagának köszönhetően sokkal olcsóbb, mint a többi vibrátor.
 

Luxus vibrátorok

 
Ha azt szeretnéd, hogy a tiéd legyen a legjobb szexjáték technológia és a legjobb anyagokból készüljön, akkor a luxus vibrátorokat érdemes választani.  Ezeknek a karcsú vibrátoroknak a célja, hogy úgy nézzen ki és olyan érzés legyen használni, amit egy olcsó vibrátor soha nem adhat meg. Ha már szereted és élvezed a vibrátorokat, akkor keresd a luxus vibrátorokat, amik a legmagasabb szintre emelik a szexuális játékokat.  Úgy tervezték őket, hogy hosszú ideig szolgáljanak, kevésbé költségesek hosszútávon és a legtöbbjük újratölthető, vagyis nincs több drága kiadás elemekre.
 

Hálózatról működő és újratölthető vibrátorok
 

A hálózati és újratölthető vibrátorok kínálnak tartósabb és erősebb motorral szerelt alternatívát az eldobható elemekkel működőkkel szemben. A kezdeti magasabb ár kifizetődik hosszabb távon, mivel nem kell elemet vásárolni.
 

Masszírozó vibrátorok
 

Tenyérnyi méretű, ergonomikusan kialakított vibrátorok lehetővé teszik, hogy partnered erotikus masszázsban részesítsen.  Különleges kialakítás lehetővé teszi, hogy az idegvégződéseket és az erogén zónákat masszírozd vele, ami nem csak nyugtatólag hat, hanem izgalmas stimuláció is egyben.
 

Nyuszis vibrátorok

 
A „nyuszis” vibrátoroknak számos változata van, de egy közös tulajdonsága mindegyiknek megtalálható: egy csiklóizgató kar a vibrátor oldalán (nyuszifülre emlékeztet), így egyszerre tud belső és külső (csikló) stimulálást végezni. Bizonyos nyuszis vibrátorok tartalmaznak belső forgó vagy rezgő motort a felső részben. A például forgó gyöngysorral rendelkező vibrátoroknak általában a forgás iránya is megváltoztatható, rezgés ereje növelhető. A hüvelybe való behelyezés követően a nyuszis rész a csiklóhoz érve, egyszerre izgatja a két kéjpontot.
 

Realisztikus vibrátor
 

Valósághű játékok, mind méretben, mind formában az igaz péniszt idézik, mivel anatómiailag hasonlít hozzá. Anyaga is bőrszerű, tapintása kellemes. A rezgő-motor a közepén helyezkedik el.  Többféle méretben kaphatóak.
 

Távirányítós vibrátor
 

Ha nem szereted a vezetékeket vagy csak szeretsz kényelmesen örömet szerezni, ezt imádni fogod. Sőt ha mondjuk rezgő bugyit vagy vibráló szerelemtojást veszel fel, akkor bárhol és bármikor kényeztetheted magad. Így mindig felfokozott hangulatban leszel és a partnerednek is odaadhatod a távirányítót, hogy egy felejthetetlen éjszakában legyen részed.
 

Szilikon vibrátorok
 

Az egyik legjobb szexuális játékszer anyag! Tartós, bőrhöz hasonlatos és higiénikus, a szilikon egy kiváló anyag, ezért picit drágább. A szilikon vibrátor hihetetlenül sokoldalú, megtartja alakját, nincs íze vagy szaga, könnyű tisztítani és biztonságos. A szilikon csodálatosan megtartja a hőt, ezért valóságos péniszhez hasonló érzést kölcsönöz, egyáltalán nem érezni hidegnek.
 

Rezgő vibrotojás
 

Ezek a tojások hasonló méretűek és formájúak, mint a Kegel- illetve gésagolyók, de van bennük rezgő motor a súlyok (golyók) helyett. Van hozzájuk egy vezérlő, amivel szabályozni tudod és akár nyilvános helyen is tudod használni diszkréten. Egy kis játék, amiről csak te tudsz! A G-pontot és a hüvely legérzékenyebb pontjait izgatja közvetlenül.
 

Rezgő felcsatolható vibrátor
 

Ezek olyanok, mint a felcsatolható dildók, de rezgő motor van bennük, hogy fokozza az élményt mindkét fél számára. Tartalmaz egy belső vibrátort is a viselőjének és ezt az élményt megoszthatja párjával.
 

Vibrátor készletek
 

Ha szereted a változatosságot és nem elégszel meg eggyel, akkor egy ilyen csomag kínál változatos orgazmus forrást. Az egyes készletek egyféle vibrátort tartalmaznak, de többféle „feltét” van hozzájuk amit cserélgetni lehet, így kísérletezhetsz, hogy melyik a legjobb a különféle szexuális élményekből.
 

Vízálló vibrátor
 

Ezek a vibrátorok teljesen vízállóak és kádban, zuhany alatt, medencében vagy pezsgőfürdőben használható, így ideális például nyaraláskor egy kis fürdőszobai mókához. Könnyen tisztíthatóak, hiszen csak egyszerűen meleg víz alá kell tenni és megmosni, amikor itt az ideje.

De adunk még plusz segítséget a választáshoz:
A vibrátor kategóriában a bal oldalon található szűrési lehetőségekkel könnyen beállíthatod a kívánt paramétereket és máris csak azt a vibrátort látod ami Neked megfelelő!
 
A fenti tulajdonságok közül, akár több is jellemző lehet egy-egy termékre, így érdemes áttekinteni a kínálatot, ha időd engedi. Ha további kérdésed merül, fel akkor csak keres bátran minket:
 
Telelefonon: 06 20 808-9009
e-mailen:  info@vagyaim.hu
Tartalomhoz tartozó címkék: Szexedukáció

Kapcsolódó termékek