Legénybúcsú tippek, partykellékek

Bizonyára olyan bulit hoznál össze, mely garantáltan felejthetetlen lesz minden résztvevő számára. Ha egy kis segítségre van szükséged, a lehető legjobb helyen jársz. A Vágyaim.hu olyan szexshop, melynek kínálatában számos legénybúcsús partykelléket is találsz.

 

Hogyan láss neki a legénybúcsú szervezésének?

 

Az első és legfontosabb teendőd összeírni a résztvevők névsorát. Ne felejtsd el, hogy a barátodnak olyan haverjai is akadhatnak, akiket Te nem ismersz annyira jól, viszont mindenképp ott a helyük a legénybúcsún. Segítségért fordulj a menyasszonyhoz, aki biztosan meg tudja szerezni mindenki elérhetőségét!

 

Második lépésként találj olyan időpontot , mely minden résztvevőnek megfelel. Ehhez csinálj egy szavazást is akár, de előbb mindenképp egyeztess a vőlegénnyel, hogy ő mit szeretne!

 

Ez után a helyszínválasztás jön. Akár egy bárban, akár valakinek az otthonában kezditek az estét, jól jön egy-két kiegészítő a hangulat fokozására. Nézz szét online legénybúcsú kínálatunkban, esetleg látogass el budapesti szexshop üzletünkbe, hogy minden kelléket időben beszerezz.

 

Mire lehet szükséged? Adunk néhány tippet, soroljuk a termékeket.

 

Felfújható guminő

A kezdetek óta elengedhetetlen kelléknek számítanak a felfújható babák. Bár kéjnyílással is rendelkeznek, ezek a babák leginkább a buliban felbukkanó jelenlétükkel örvendeztetnek.

 

Plüss bilincs

Ugye nem szeretnéd, hogy elszökjön az ünnepelt a saját bulijáról, esetleg a közelgő kötelességek elől? Hogy biztosan mindenki a helyén maradjon, legyetek igazán lebilincselő társaság!

 

Cukorka tanga

A menyasszony örömére is gondolj a szervezéskor! Lepjétek meg a vőlegényt egy ehető, cukorkából készült tangával, hogy otthon felejthetetlen sztriptíz show-val örvendeztethesse meg az arát!

 

Persze kis kreativitással szinte minden nálunk kapható termék jól jöhet egy legénybúcsún, de ha kíváncsi vagy, mi mindent ajánlunk még, nézd meg a Legénybúcsú kategória kínálatát!

Tartalomhoz tartozó címkék: Ajánlók