Mi az a bondage szex és milyen kötözőt válassz hozzá?

 

Tudjuk, hogy a szenvedélyes vanília szex hihetetlenül nagyszerű, de néha ki kell próbálni új területeket is, hiszen az élet túl rövid! Ne vesztegesd az idődet a vágyaid szégyenlésével, helyette merülj el új szexuális kalandokban! Ha nem vagy biztos abban, hogy hogyan kell elkezdeni az ilyen huncut módszereket, mint a bondage játék, ne aggódj, a Vágyaim.hu szexshop segít!

Cikkünkből kiderül, hogy mi is a bondage szex és megismerheted a kötözők típusait.

Mi is az a bondage szex és mire jók a kötözők?

A bondage játék egy BDSM gyakorlat, amelyben az egyik személy (az alárendelt, szubmisszív) konszenzusos alapon meg van kötözve, míg a másik személy (a domináns) irányítja a megkötött partnerét. (De ha éppen egyedül vagy, ne aggódj, mert belefoghatsz az önkötözésbe is!)

A kötözők pedig azok az eszközök, amelyekre szükséged van a bondage játékhoz. Ez a típusú BDSM játék korlátozza az alárendelt mozgását, valamint az érzékeit is.

Most talán azon tűnődsz, hogy miért akarnak az emberek megkötni másokat?! Hogyan jöhetnek ettől izgalomba? Hogyan lehet szexis az, ha nem is tudsz mozogni?

Nos, minden embereknek különböző érzéki vágyai vannak. Vannak, akik szeretik magukat az ágyvéghez kötöztetni, másokat felizgat, ha megpofozzák őket, míg mások attól indulnak be, ha a partnerük az arcukra köp. A bondage számos pozitív hatással bír:

  • beteljesítheted legtitkosabb vágyaidat, függetlenül attól, hogy extrovertált vagy introvertált vagy, 
  • felszabadító érzés, hogy nem kell előítéletektől tartanod, 
  • csökkenti a stresszt, 
  • erősíti a párkapcsolatot,
  • kreativitásra bír.

Mi az a bondage szex és milyen kötözőt válassz hozzá? - Vágyaim sexshop

Ami nélkül ne kezdd el a bondage játékokat!

Ne felejts el néhány alap eszközt beszerezni!

Bondage kötözők típusai

Most, hogy megismerted a bondage világát, valószínűleg kíváncsi vagy arra, hogy kipróbáld-e ezt a játékot. De mielőtt belemerülnél ebbe a vonzó tevékenységbe, fontos, hogy megjegyezd: a biztonságnak kell az első helyen állnia! Íme néhány különböző típusú kötöző, amelyeket biztonságosan használhatsz különböző bondage szexpozíciókhoz.

Részleges bondage kötözők

Ezek a kötözők csak egy adott testrész mozgását korlátozzák, például a kezek, lábak vagy bokák mozgását. Ha csak most kezded a BDSM-et és a bondage játékot, javasoljuk, hogy ezekkel a típusokkal indulj neki a kalandnak.

Bilincsek
A bilincsek általában a csukló köré kerülnek, és az alárendeltet tehetetlen állapotba helyezik. Kezdőként olyan bilincseket keress, amelyek műszőrrel vagy plüssel béleltek, valamint amelyeknek van tépőzáras pántja a könnyű eltávolításhoz. A bondage bilincsek általában rozsdamentes acélból, bőrből vagy műanyagból készülnek.

Bokabilincsek
Hasonlóak a csukló köré csattanó bilincsekhez, csak ezeket a lábfej korlátozására használják. A bokabilincs rozsdamentes acélból, bőrből vagy műanyagból készülnek.

Karkötözők
Ez a játék egy fejlettebb verziója a bilincseknek, mivel teljesen korlátozza az alárendelt karját. Általában nem csak a karokat, de a csuklókat is szorosan tartják, így biztosan átélheted a partnerednek való kiszolgáltatottság érzését.

Terpesztő rúd
A terpesztőrúd a szubmisszív fél bokájára kerül, és egy csavarral vagy lakattal van lezárva, így bizony esélyed sincs, hogy összezárd a lábaidat. Ezzel a BDSM játékkal a viselőt arra kényszerítik, hogy szétterpessze lábait vagy akár a karjait. Néhány változat súlyokkal is rendelkezik, amelyek teljesen immobilizálhatják a szubmisszív felet.

Hereketrec, heregyűrű, herepánt
Ez a típus, ahogy a neve is sugallja, a herepánt férfi herezacskó köré kerül és a herék között helyezkedik el. Amikor a herelakatok be vannak zárva, ennek köszönhetően nincs esély a szabadulásra. Ezt a játékot csak akkor próbáld ki, ha elég tapasztalt vagy, mert ha rosszul használod, hatalmas fájdalmat okozhat a viselőnek.

Részleges bondage kötözők - Vágyaim.hu szexshop

Teljes testes bondage kötözők

Ahogy a neve is sugallja, ezek a bondage kötözők az egész testet korlátozzák a mozgásban. Ehhez a szintlépéshez azonban ki kell próbálnod az alapvető kötözőket, hogy megfelelő tapasztalatot szerezz és hogy egyikőtökben se legyen semmilyen aggodalomra okot adó gondolat..

Boka és csukló kötözők
Ez a játék a szubmisszív bokáit és csuklóit kötik össze általában a hát mögött, elég szorosan és elég közel, ezáltal kicsit kifeszítve a testet.

Ajtóra szerelhető kötözők
Ha extra pajkos akarsz lenni, a párod karjait és / vagy bokáit egy ajtóra szerelhető kötözővel is mozgásképtelenné teheted. Csak vesd át ezt a kötözőt az ajtó felső részén. Segítségével keresztre feszített vagy álló helyzetben tartja a partnered az egész játékmenet során. 

Kötöző szettek
Ha valami kinkit és praktikusat keresel, ez a játék neked való. A kötöző szetteket arra használják, hogy egy bizonyos szexuális pozícióba helyezd a szubmisszív felet. Ezt a bondage játékot extra támogatásra is használhatod a szex közben.

Ágyhoz kötözők
Ha az ágyadat egy kicsit különlegesebbé akarod tenni, próbáld ki az ágyhoz kötözőket. Hasonlóan az ajtóra szerelhető bilincsekhez, ezek a szubmisszív fél karjait és lábait szétfeszítik, teljes hozzáférést biztosítva a dominánsnak a szeretője testéhez.

Ezek a bondage kötözők és eszközök kiválóak lehetnek a szexuális élet felfrissítésében és a kalandok fokozásában, de mindig ügyelj a biztonságra és a partnered egyetértésére! Ne felejtsd el, hogy mindenféle szexuális tevékenység során a partner beleegyezése az elsődleges fontosságú. Így merülj el bátran a bondage világában, és fedezd fel a legmélyebb vágyaidat!

Teljes testes bondage kötözők - Vágyaim.hu sexshop

Vágyaim

Tartalomhoz tartozó címkék: Hírek Szexedukáció