Nem csak a nők öltözhetnek erotikusan!

Férfi erotikus ruháinkkal csábítsd el kedvesed!

Talán a nők nem vágynak arra, hogy párjuk egy erotikus darabban várja őket otthon? Dehogynem.

És nehogy azt hidd, hogy csak a nők öltözhetnek erotikusan! Nézz szét kínálatunkban ! Számos tippet adunk, hogy mivel, illetve miben csavarhatod el barátnőd fejét újra és újra. Kedvedre válogathatsz szexi boxerek, felsők, tangák, lakk és latex ruházat kínálatunkban.

Nálunk találsz necc boxer-t, push-upos, fűzős, csíkos, de állatmintás boxer-t is. Ha rendőrnek, kalóznak öltöznél, az is megoldható. Próbáld fel minőségi darabjainkat, melyek éppen csak annyit takarnak, amennyit kell!

Szexi férfi felsőink tökéletesen kiemelik felsőtested. Találsz overallt, bodyt, fűzős felsőt, látvány felsőt, de fényes felsőt is. A fekete színű, hosszú férfi kesztyű tökéletes kiegészítőd lehet ugyanúgy, mint a 3 részes felszolgáló szett . A matróz pólóba belebújva pedig elkalauzolhatod párodat a szerelem és a gyönyör tengerére.

Ferfi felszolgáló szett

Mi a férfi tangák széles kínálatát nyújtjuk neked, hogy azok között megtaláld a hozzád legjobban illőt. Ha egy kis bolondozáshoz van kedved, válaszd az állatokat mintázó darabokat: választhatsz malac, bika, rénszarvas és elefánt között!

A fekete színben kapható gyűrűs péniszpánttal, a péniszemelő alsóval és a bőrpántos férfi bodyval biztosan megvadítod kedvesed. Dobjátok fel szexuális életeteket, próbáljatok ki új dolgokat és élvezzétek az újdonság varázsát!

A lakk ruházatunk közt is megtalálhatod azt, amire vágysz. A bolondozáshoz ajánljuk figyelmedbe a lakk pelenka alsót, a vad szexhez pedig a fekete, a piros, vagy a fehér boxereket.

Férfi latex ruházatunk rendkívül sokszínű. A Latex alsó péniszköpennyel fekete színben kapható, csakúgy, mint a Latex overall péniszköpennyel. A Latex cipzáros mellény cipzárja pedig nem marad sokáig behúzva, ha párod meglát.

Vágyaim hírek >>

Tartalomhoz tartozó címkék: Szexedukáció

Kapcsolódó termékek