NURU masszázs otthon

A NURU egy japán erotikus masszázs

 A japán szó jelentése egyébként „csúszós”, ez pedig már utal arra, hogy nem különféle masszázsolajokra van szükségünk, hanem egy különleges gélre.

A gél alapját japán algák adják, ezek járulnak hozzá a hatalmas élményhez. A masszázs során a hangsúlyt nem is a technikára kell helyezni, nem léteznek kifejezetten a NURU-ban használt fogások és technikák, inkább az érzékiség, az élvezet, valamint a kreativitás kerül előtérbe.

Nuru masszázs

 

A NURU-t a legizgatóbb masszázsként tartjuk számon, hiszen mind a masszőr, mind a vendég úgy érezheti, teste összeolvad a másikéval.

A játéknak mindössze a kreativitás szabhat határt. Felkészültél egy kis otthoni NURU masszázsra? Lepd meg párodat és mindkettőtöknek különleges élményben lehet része. A NURU gél színtelen, szagtalan, az alapja pedig víz, így nyomot sem hagy a törölközőn, ruhán, ágyneműn. Az anyag nagyon csúszós és leírhatatlan érzés fogja el az embert, amint egy másik testtel lép kapcsolatba a gélen keresztül. Már említettük, hogy a NURU lényege nem a technikában rejlik, azonban nem hagyhatjuk, hogy olvasóink jó tanácsok olvasása nélkül érjenek a cikk végére.

Lássuk csak, hogyan teheted izgalmassá a NURU-t!

Csúsztasd kezed hason fekvő partnered csípőjéig, majd óvatosan térj vissza válláig a hátát végigsimítva, miközben finoman simogatod gerincét hüvelykujjaiddal! Ha a térdek magasságában helyezkedsz el, akkor ugyanúgy bejárhatod a talpak és a fenék közti részt. Itt azonban vigyázz! A térdhajlat és a combok érzékeny területek! Masszírozd partnered vádliját körkörös mozdulatokkal!

Embere válogatja, kit mi hoz inkább lázba. Figyelj oda partnered reakcióira! Engedd, hogy azok vezessék a masszázst! Elő a kreativitással! Jó szórakozást!

Tartalomhoz tartozó címkék: Szexedukáció

Kapcsolódó termékek