Szerepjáték az ágyban

Ha úgy érzed, hogy mindig ugyanazt a rutint játsszátok le, ha ágyba kerültök, merítsetek a szerepjátékok gazdag tárházából: garantáltan fantasztikus élményben lesz részetek!

Az ágyban sokszor a félelem és félénkség az, ami meggátol minket a vágyaink kifejezésében. Ennek megtörésében egy felszabadult, megértő partner tud a legtöbbet segíteni, aki előtt nem szégyelljük kifejezni kívánságainkat. Ez egyrészt felszabadít, másrészt erősíti is a kapcsot, a bizalmat, és bensőségesebbé teszi az intimitást.

Mindkettőtöknek fontos átlépni ezt a határt, hiszen a ki nem mondott vágyak, az esetleges hiányérzet megoldható a megfelelő kommunikációval, és hatalmasat dobhat a szexuális életeken. Ebben sokat segíthet az, hogyha játékosan egy másik karakter bőrébe bújtok, és igazi kalanddá teszitek az együttlétet a sima lámpát leolt- misszionárius rutin helyett.

nővérke jelmez nyuszilány

A szerepjátékhoz fontos, hogy egy olyan partnert válassz, akivel már régóta együtt vagy és megbízol benne, ekkor lesz a legtökéletesebb az élmény. Ezzel kiszakadhattok a hétköznapok szürkeségéből, miközben remekül szórakoztok és felfedezitek az erotikus fantázia gazdag birodalmát.

A legnépszerűbb szerepjátékok egyike a diák és a tanító néni esete: nem kell ellenőrző és kréta sem ehhez a játékhoz, de egy pálca akár jól jöhet. Kedvelt felállás, mikor a rossz diákot megbünteti a szexi tanár néni. Fordított felállásban az ártatlan diáklányt is leszidhatja a tanár bácsi, akinek a tanárijában egy kis engeszteléssel könnyen elsimítható az ügy.

A szerepjátékok leginkább az alá- és fölérendelt viszonyokra épülnek, kedvelt még a királynő és alattvalója. Egy ártatlan apáca nénit is megronthat egy sármos rossz fiú, vagy a télapót is kényeztetheti a kisegítője két ajándék kiosztása közt. Ha igazán vad kalandra vágysz, akkor eljátszhatjátok a prostituált – kuncsaft játékot is. Ekkora a partnered kendőzetlenül elmondhatja milyen szolgáltatást vár tőled.

A szerepjátékokhoz szexi jelmezeket is bevethetsz, amik közül oldalunkon is szemezgethetsz!

Tartalomhoz tartozó címkék: Ajánlók

Kapcsolódó termékek

Domina paróka

15.990 Ft
Raktáron