Szex horoszkóp 2023

KOS

A 2023-es év egy olyan év, amikor meg kell tanulnod magadból engedni a párod javára, meg kell tanulnod előtérbe helyezni, akkor, amikor a helyzet úgy kívánja. Ugyanakkor meg kell tanulnod együttműködni és maximumot adni. Közösen kell majd építened, alkotnod a párkapcsolatban és az együttlétek alkalmával és hátra kell hagynod a vezető szerepet, amelyet szinte minden szituációban kedvelsz. Ha sikerül ez, akkor minden eredmény bámulatos lesz. Ugyanakkor 2023-ben több időt kell szánnod magadra, mert tested és lelked egyaránt megkívánja ezt. Körül vagy véve emberekkel, akik a nélkül kedvelnek, hogy te bármit is tennél, ezért néha nem árt visszavenned és kívülállóként szemlélned magad, hogy ne ess másnak a csapdájába, esetleg a karjaiba, hiszen nagy esélyek vannak a szerelembe esésre, de a te viselkedésedtől is sok múlik ezen. Azt tudnod kell, hogy a 2023-es év a változások éve lesz. A párkapcsolati életed továbbra is élvezni fogod, amelynek fő szépségét pároddal együtt fogjátok megélni. Minden eddiginél könnyebben kommunikálsz pároddal, teljes a köztetek lévő megértés, újra felfedezed őt és hagyod magad is felfedezni. Ezáltal új következtetéseket tudsz levonni, rájössz hogyan álltok és mire van szükséged. Az egyedülállóknak is számos randira lesz alkalmuk, mert a hódolók nem fogynak el sosem. Sőt, tetszik is ez a szituáció, mert rengeteg kellemes élményben lesz majd részed. Ennek ellenére, nem kizárt, hogy a nyár elején szerelembe ess. Egy könnyed kis idillből hatalmas szerelem alakulhat, rádöbbensz arra, hogy neked MOST van komoly kapcsolatra szükséged. Ha azonban kapcsolatod kívánnivalót hagy maga után, a feszültségek felhalmozódhatnak. Az első viharra már tavasszal sor kerülhet, de ez folytatódik majd 2023 nyarán is. Ebben a periódusban szakítások is következhetnek be. Már nem vagy hajlandó szemet hunyni minden felett, partnered is kategorikusabb lehet. Az év vége felé szerelmi életed ismét visszatérhet a normális kerékvágásba, ha képesek vagytok ezt megoldani. 


BIKA

2023-ben figyelmedet saját magadra irányítod, talán jobban, mint bármikor máskor. Számos olyan dolog van, ami elégedetlenné tesz és változásokat akarsz minden téren. Szó van itt úgy a magánéletedről, akárcsak szakmai életedről. Nagyobb önállóságot kaphatsz, nagyobb mozgásteret, amelyek megengedik, hogy saját döntéseket hozz meg. Ezek a változások csak akkor következnek be, ha mindvégig megőrzöd tiszta gondolkodásodat. Általánosságban a Bika csillagjegyűekre a racionalitás jellemző. 2023-ben azonban annyira el vagy szállva, hogy talán többet álmodozhatsz mint kellene, emiatt kevesebbet cselekedsz . Nagyon fontos, hogy két lábbal állj a földön, légy tisztában azokkal a lehetőségekkel, amelyek rendelkezésedre állnak, hogy utána tiszta fejjel tudj cselekedni. 2023-ben nagyobb hangsúlyt fektetsz az érzelmi életedre,a mi egyáltalán nem probléma, beismered magadnak, hogy jobban megismerted önmagad, belátod, hogy hol hibáztál a múltban és hogy mit kell tenned, hogy teljesnek érezd magad, és változtatni tudj a közeljövőben. Nagyszerű pillanatokat élsz át a szeretett személy mellett, akinek szüksége van gyengédségre és megértésre. Ezért sok időt kell együtt töltenetek és felfedeznetek egymást az erotika terén. Ezáltal sokkal szabadabbnak érzed magad, és ez a megnyilvánulásaidban is meglátszik, ami boldoggá tesz. 2023 első felében forró szerelmi nyilatkozatokat teszel, amelyek meglepik partneredet. Úgy érzed, minden kártyát az asztalra kell tenned, ki kell nyilvánítanod mit, érzel. Pároddal együtt élitek át a mélységeket és a felfűtött erotikát. Az egyetlen gond az lehet, amikor a szabadság vágyakozása után áhítozol. Tudod, hogy magadra is időt kell szánnod, de nagyon fontos, hogy ezt hogyan vázolod. Ha túlreagálod, megsértheted a szerelmedet. Az egyedülálló Bikák virágról virágra szállnak. Szépnek, okosnak, csábítónak érzik magukat, egyszóval tudatában vannak képességeikkel. Minden bizonnyal eltévesztik majd a csábítás fonalát. És ennek ellenére, egy sima kis idillből bontakozhat ki később az álmaik alanya. Az év második felében érzelmi életük ismét kiteljesedik, legfőképpen azoknál, akik magasabb szintre akarják vinni kapcsolatukat. Azok, akik a múltban csalódást tapasztaltak, egy új személlyel próbálnak valami egészen különlegeset kialakítani. 


IKREK

A 2023-es év változásokat hoz, racionális téren. Kétszer szerencsésebb vagy, mert ezúttal nem félsz a változásoktól, és ehhez még hozzájön, hogy minden kedves tervedet véghez tudod majd vinni. Sok lesz a munkád, a dolgok néha zsúfolttá vállnak, számos probléma kerít hatalmába, de sikerül mindig jól kijönnöd ezekből. A család és a barátok nagyban támogatnak, számodra ez sokat jelent. Hozzá kell tennünk, hogy az Ikrek fontos döntéseket kell, meghozzanak ebben az évben. Egyesek közülük rizikósak, de be kell majd vállalnod őket, ha nyerni akarsz. Átlagban a most meghozott döntések és változások terében a pénz áll, ilyen vagy olyan módon. Ennek élvezője a csillagjegyben született vagy/és annak családja. Jelentős vásárlásokra teszel szert 2023-ben. 2023-ben nagy jelentőséget tulajdonítasz szerelmi életednek, ami egyáltalán nem hoz negatívumot magával. Tulajdonképpen nagy igényed van a szeretetre, de éppen ez tesz sebezhetővé, mert olyan kapcsolatba léphetsz be, amely nem lesz feltétlenül jó a számodra. Maradj a földön a kezdetekben, még akkor, amikor nem halmoztak el annyira az érzések, elemezd a dolgokat hideg fejjel és döntsd el, ha tovább akarsz lépni. Tegyetek meg mindent a közös erotikus élményekért, és a jó beszélgetésekért, amik valószínűleg előre léptetik a bimbózó kapcsolatot. Ugyanakkor nagyon fontos, hogy hallasd a hangod. Az év eleje eléggé nehéznek bizonyul. Problémák adódnak a kommunikációban, ezért akár elszigetelheted magad, ami most egyáltalán nem segít. Változást akarsz, de még nem bukkantál rá a megfelelő megoldásra. Ha már kapcsolatban élsz, meg kell találnod azokat a helyzeteket, amelyek segítségével kitörhetsz a rutinból. Egyébként is az az ember vagy, aki hamar megunja a dolgokat. Most meg egyébként is érzed a kapcsolat nyomását. Mindezek ellenére, lehet senki vagy semmi nem vár a barikád másik oldalán. Ne vállalj be kockázatot, ha nem vagy biztos a döntés utáni sikerben. a 2023-es év második felében párkapcsolati gondok lépnek fel, hiszen senki sem hajlik a kompromisszumra. Az egyedülálló Ikreknek megy jobban a sora. Értékelik, szeretik őket, és ők is szerelmesek lehetnek valakibe, annak ellenére, hogy esze águkba sincs feladni a szabadságot. Az Ikrek az egyik extrémitásból a másikba esnek. Vedd a dolgokat apránként, a sietség nem hoz semmi jót. A 2023-es év végéig az Ikrek részben megoldhatják gondjaikat és képesek kompromisszumokat kötni, ezzel pedig többet adnak majd, mint vesznek.


RÁK

Azok a problémák, amelyekkel szembe kellett nézned a 2010-es évben azok a múltban maradnak. Minden könnyebbnek tűnik és így is van. Ha eddig kételkedtél abban, hogy cselekedned kell, most biztos vagy minden lépésedben. Ha a szerelem terén nem voltál kiteljesedve, most nagy esélyek vannak arra, hogy rátalálj a nagy Ő-re. Utazásokban lehet részed, új embereket fogsz megismerni, akiktől sokat tanulhatsz. Új kapcsolatokat kezdesz, fejlődsz és megoldásokat keresel. Ebben az évben magadra koncentrálsz. Több szinten is képes leszel életedet javítani. Az egyetlen dolog, amelytől tartanod kell, azok az indokolatlan döntések. Teljes életet élsz, ismét visszatér az életkedved, örömöd és lelkesedésed, ami a hálószobai viselkedésed is javítja. 2023-ben szerelmi téren szép periódust élsz meg. Ha már létezik valaki az életedben, akkor az az ember még szorosabb kapcsolatot ápol majd veled, hiszen ez a megújulás mindenképp oda láncolja melléd. Új dolgokat fedez fel benned, amelyek még szorosabbá teszik kapcsolatodat. A köztetek lévő kommunikáció is mélyebb lesz és biztosabb. Bátornak kell lenned, hogy megnyílj, és meg kell engedned, hogy azt nyújtsa számodra, amit valóban nyújtani akar. Ha egyedülálló vagy, nagy az esély arra, hogy megtaláld a megfelelő embert. Csupán annyit kell tenned, hogy nézz körül a világban. Menj szórakozni, mert számos alkalmad lesz erre. Így az esélyeidet is megnöveled majd arra, hogy rátalálj arra az emberre, akire már rég vártál. Minden esetre nem csak egy szép kalandról szól majd az egész, tehát ne légy vehemens, hagyd magad csábítani és ne ronts ajtóstól a házba, hiszen komoly és tartós kapcsolatnak nézhetsz majd elébe és így már mindenképpen megéri. Már az év első felében rátalálhatsz erre az emberre, aki kihozza belőled a maximumot és elcsábít. A nyár vége felé azonban olyan periódust élsz meg, amikor a körülötted lévők nagyobb érdeklődést mutatnak irányodba, mint te feléjük. Hódolóid nem járnak sikerrel, mert bizalmadat némiképp elvesztetted és nem tudod irányítani az érzelmeid. A 2023-es év nyara nem a legjobb periódus, ami a szerelmet és erotikát illeti.


OROSZLÁN

2023-es év a változások éve. Idén nagy lesz a képzelőerőd, amely a tisztánlátással harcol majd. Számos dolog fog veled történni, különböző téren, számos dolog csak úgy jön, akaratodon kívül. Hogy a dolgok azon az úton haladjanak, amelyet te szeretnéd, hamar kell megragadnod a lehetőségeket és az alkalmat. Kapcsolataidat beleértve, a szerelmi és szakmai részét is, képzeletedre hagyatkozol. Kreatív vagy és tudod, minden pillanatban mit kell tenned. Emellett már csak azt kell, tudd, mit akarsz tenni. Számos leckét tanulhatsz, kapsz ettől az évtől. Szerelmi téren, az új nem hoz változásokat. Pozitív, felpezsdítő és szolid változás érkezik. Minden lehetőséged megvan arra, hogy érzelmi életed olyanná alakuljon, amilyenné azt te szeretnéd. Nagymértékben tőled függ az, hogy ezt hogyan alakítod, és nem csak a hálószobában… a legfontosabb 2023-ben, hogy hagyd hátra a felszínes viselkedéseket, légy természetes és add önmagad. Annál jobban szeretnek majd. Az év első felében hatalmas sikered lesz az ellenkező nemnél. Semmit sem kell bevetned azért, hogy sikeres legyél, első ránézésre tetszel majd másoknak, ami köszönhető a dinamikusságodnak és, hogy önmagad adod. Ez nem azt jelenti, hogy nem használhatod a csábító énedet. Tökéletesen tudod mik a képességeid. Imádod az egyéjszakás kalandokat, és sosem nézel hátra. Ezt még akkor is kihasználhatod, ha kapcsolatban vagy, de ezt neked is kell helyrehoznod. Az év második felében, felhagysz a kétszínűséggel és eredetibb leszel, hiszen végre megérted, hogy minél egyszerűbb vagy annál nagyobb sikerrel ismerheted meg a megfelelő személyt, ha még nem találtad meg. Egyes Oroszlánok akár a nagy Ő-t is megtalálhatják az év második felében. Egyesek akár a házasságot is komolyan fontolgatják. Másoknak viszont marad az egyedüllét és a múlt. Azok, akik már kapcsolatban vannak, ne hunyjanak szemet párjuk kívánságai felett. Néha hajlamos vagy elhanyagolni párodat, és nem gondolsz a következményekre.


SZŰZ

2023 - szép periódusnak ígérkezik, amelyben számos beteljesülés születhet. A legtöbb beteljesülés annak köszönhetően valósul meg, hogy az előző évben komolyan törekedtél minderre. A fő célod, hogy megteremthesd a pénzügyi és materiális biztonságod. Teszel is mindezért, folytatod a múltbeli terveid és újakat hozol. Jól kijössz a környezeteddel, és amit teszel, jókedvvel teszed. Az egészségeddel is nagyszerűen állsz. Jobban tudod, mint bárki más, hogy hogyan oszd be energiádat. Teljességében éled az életed, nagy az életkedved és másokat is mindig jókedvre derítesz. Érzelmi téren ez az év az új dolgok éve. Az új dolgok különböző formában érkeznek majd. Azokra a kérdésekre, melyekre eddig nem kaptál válasz, most felelet érkezik. Biztosabb leszel önmagadban, mivel magadat is jobban ismered már. Tudod, hogy mit akarsz, mire van szükséged és ezt meg is mondod az érintettnek. Az egyedülállóak szép esélyekkel indulnak ebben az évben. Szerelmesek lehetnek, és különleges pillanatokat élhetnek át. Az év első felében kész vagy feladni a szabadságot egy komoly kapcsolat reményében. A házasságra kevésbé gondolsz, ami nem is baj hiszen, időt kell adnod magatoknak. Ha egyedülálló vagy egy új ember megjelenése az életedben radikális változásokat hoz. Ha már kapcsolatban élsz, légy óvatos a szabadság utáni vágyakozással, partnered nem biztos, hogy értékein fogja ezt. Sok Szűz meg akar bizonyosodni partnere ragaszkodásáról, de meg kell hagyni, hogy nem ez a legjobb formája. Az év második felében minden percet kihasználsz. Számos kalandban lesz részed, és nem akarsz egyetlen kapcsolatba sem beszállni. Egyrészt a Szűz most érezni akarja, hogy maximálisan él, bármilyen formáról is legyen szó, hogy megbizonyosodjon arról, hogy az idő nem csak elhalad mellette. A hosszú párkapcsolatban élők számára ez az időszak a stabilitás időszaka, amikor számos beteljesedés születik. Élvezd minden együtt töltött időt a pároddal.


MÉRLEG

A hangsúlyt a kapcsolatokra helyezed, legyen szó családról, barátokról, partnerről, kollégákról, együttműködő partnerekről stb. Légy nyitott, lépj ki a világba, kommunikálj, alakíts ki kapcsolatokat. Több lehetőséged lesz kibontakozni a kialakított kapcsolatok segítségével. Saját szakmai tevékenységeid tudod majd kibontakoztatni, így néhány álmod is valóra válik. 2023-ben lezársz egy korszakot, ami után szebb köntösben látsz majd dolgokat, könnyebben ki tudod fejezni magad. A sikerhez vezető úton néha nehézségekbe ütközöl, de ezek nem lesznek olyan gátak, amelyek meggátolják a siker elérését. Ne hagyjon el a remény, légy türelmes és pozitív szemléletű. Az eredmény eljön majd. Ebben az évben szép dolgokat építhetsz majd. Szerelmi téren ez az év vegyes lesz. A legkedvezőbb periódusok a szerelemre a tavasz és az év utolsó fele. Ebben a periódusban a dolgok normális kerékvágásban zajlanak, a számodra megfelelő módon. Optimista, beteljesült, és hálás leszel, mindazért, amid van. Az év többi felében párkapcsolatodat erősítheted meg, ha kapcsolatban élsz, ha pedig még keresed a megfelelő személyt felpezsdítheted szerelmi életed. Mindkét esetben jó akarás és objektív szemléletmód szükségeltetik tőled. Jobb lábbal kezded az évet. Senki sem ellenállóbb, mint te magad. Szerelmeddel forró éjszakákban lesz részed, és kellemesen tölt el ez az érzés. Jó, ha nem csak fizikailag kerülsz közel szerelmedhez, a kommunikáció is nagy hatással lehet. Nyílj meg érzelmileg, mutasd meg a szeretett személynek, hogy bízol benne. Ha egyedülálló vagy minden féle kalandba benne leszel, így szerzel kellemes pillanatokat magadnak. Nem kizárt, hogy számodra megfelelő emberrel találkozol, akivel komoly kapcsolatba kezdhetsz. a 2023-es év második felében különböző helyzeteken mehetsz keresztül. Úgy érzed most nyugalomra és stabilitásra van szükséged érzelmi téren, máskor azonban szórakozni akarsz, minden magyarázat nélkül. Állj meg és gondolkozz el mindezen. Ha egyedülálló vagy akkor csak tapasztalatokat akarsz szerezni. 


SKORPIÓ

2023-ben hullámvölgy lesz az életed. Egyrészt megfelelően és tudatosan követed a céljaid, és semmi sem terelhet el a helyes irányból. Másrészt olyan periódusok is lesznek életedben, amikor úgy érzed már, nincs amiért harcolni. Nagy esélyeid vannak arra, hogy mások felfigyeljenek rád és sikered legyen. Ezt az élet minden területén véghezviheted. Utadban nem találkozol nagy nehézségekkel, sőt néha teljes szabadságot kapsz, úgy szakmai téren, akárcsak a privát életben. Érdekes élményekben lesz részed, hasznos és gyümölcsöző kapcsolatokat teremthetsz. Csak rajtad áll, hogy kitörsz a szürkeségből, vagy nyitsz a világ felé. Érzelmi téren az év nem indul jól, de az év során a dolgok helyre állnak. Sok kérdésed van az érzelmi életedet nézve, amelyekre nem mindig kapod a megfelelő választ. Ha azonban megtartod objektivitásod, idővel megérted ki is vagy valójában, rájössz, melyek azok a dolgok, amelyekre szükséged van és döntéseket hozol. Ha még egyedülálló vagy a 2023-es év első három hónapjában szép kilátások vannak számodra. Szerelembe eshetsz valaki iránt. Az év második felében több érzelmi stabilitás érkezik életedbe. Partnered mindenben támogat, te pedig biztonságban érzed magad. Fogadd el a tőle jövő figyelmességet. Semmi szín alatt ne hidd azt, hogy minden csak érted van. Tégy meg mindent annak érdekében, hogy a köztetek lévő kommunikáció megmaradjon. Ha egyedülálló vagy kalandok sora érkezhet életedbe, de komoly kapcsolatra nem számíthatsz, mert nem is igazán akarsz tenni érte. Légy türelmes és diplomatikus, meglátod, eljön a te időd is. 


NYILAS

A csillagok állása ebben az évben új lendületet hoz életedbe, amelynek segítségével nagyobb nehézségeket is át tudsz majd lépni. A csillagok állása szerint a Plútó idén több optimizmust hoz életedbe, olyan lehetőségek állnak majd rendelkezésedre, amelyek segítenek kimozdítani az eddigi mókuskerékből. Belső késztetést érzel, hogy életed biztonságos legyen, és hogy minél mélyebb kapcsolatokat alakíthass ki. Tudatosan haladsz előre, most kiélezed a benned rejlő erőket, tehetségeid is jobban kiaknázod. 2023-ben azokat a dolgokat folytatod, amelyeket az előző évben abbahagytál. A problémák lassan elmúlnak, hiszen szerelmi életed az év elején csendesnek ígérkezik. Sok kérdés felmerül majd benned, a válaszok pedig sosem voltak egyszerűbbek. Legyél egyedülálló vagy kapcsolatban, 2023-ben olyan hatások érnek, amelyek segítségével megerősíted mindazokat a kapcsolatokat, amelyek számodra fontosak. Ha egyedülálló vagy, a csillagok kedvező utat szánnak neked, és végre te is megtalálhatod azt a személyt, akivel közös jövődet elképelheted. Egyre nagyobb a kisugárzások és nem esik most nehezedre meggyőzni másokat. Egyetlen lehetőséget se halassz el, mert sosem tudhatod mikor lép be az életedbe a nagy szerencse. Átléped a külsőségeket és olyan emberek közelségét keresed, akik őszinték, hogy élvezni tudd az élet minden apó örömét. Figyelmes, gyengéd és természetes leszel. Mindent megteszel azért, hogy te és kapcsolataid biztonságban legyenek, és ez egy jó dolog. Lehet, idén túl sok mindent magadra vállalsz, ezért ne felejtsd el, hogy néha meg kell állnod és lélegezned kell. A szünetekre néha igenis szükség van. a Plútó hatásai némi áldozatot követelnek egy bizonyos személlyel szemben. A realitás sokszor eltér attól a pszichológiától, amelyet környezetedre gyakorolsz. A közeli kapcsolatok elemzésre szorulnak, még mielőtt mindent megtennél értük.


BAK

2023-ben nagy szabadság érkezik életedbe. Számos olyan esély adódik, amely kibontakozhat, ha befektetsz magadba, mint ember. Nyitottabb, flexibilisebb, kommunikatívabb vagy. Több energiát fektetsz mindenbe, és megérted a világot. Jó ha minden projekted jól körülírod, másképp elbukhatsz a részletekben. Saját magadról új dolgokat tanulsz, felfedezed magad. 2023-ben úgy érzed érzelmi stabilitásra vágysz, és részed lehet mindebben, ha megtalálod a megfelelő személyt, akire már régóta vágysz, de ezért bizonyítanod kell. Ha párkapcsolatban élsz közelebb kerülsz majd párodhoz, és megengeded, hogy legbensőbb énedet is megismerje. A köztetek lévő kommunikáció több csatornán történik, az együtt töltött idő beteljesülést hoz. A Bak számára az elégedetlenség és nézeteltérés kézzelfoghatóvá válik, ez pedig az első lépés egy megfelelő ötlet megtalálására. Nyugodtabb vagy, biztosabb magadban, konkrétan tudod mit akarsz. Az év első felében kellemes pillanatokat élsz át pároddal. A köztetek lévő egyetértés fizikai és spirituális téren is megfogalmazódik. Az egyedülálló Bak inkább intenzív élményeket kívánnak, de ezek mind múlandóak lesznek. Van hódolód és minden percét élvezed annak, hogy körülrajongnak. Ez az év második felében is folytatódik. Erotika, szenvedély, törődés, bizalom és sok stabilitás, mindezekben része lesz a párkapcsolatban élőknek. Mások számára az év tele lesz kalandokkal, új élményekkel. Az év vége felé az egyedülálló Bak rátalálhat egy olyan emberre, akitől komoly kapcsolatot kap majd. 


VIZÖNTŐ

Ez az év racionális téren zsúfoltnak ígérkezik. Olyan helyzetek teremtődnek, amelyek segítségével kitágíthatod ismereteidet és új kapcsolatokra teszel szert. Egy ciklus végén vagy és épp itt az idő, hogy az instabil dolgokat lezárd. 2023 májusától új lehetőségek kínálkoznak, amelyek segítségével aktivitásaidat tudod majd kibontakoztatni, valamint új projekteket indíthatsz. Találkozásaid az együttműködő partnerekkel, sokkal nyugodtabbak lesznek. Diplomatikusabb leszel, mint általában. A csapatmunka ősszel elengedhetetlen. Ha úgy dolgozol, ahogy kell, hosszú távon kamatoztathatod ennek előnyeit. Az a stabilitás, amelyet az érzelmi kapcsolat nyújt számodra mindennél fontosabb lesz 2023-ben. a Neptun hatásai elgyengítenek és aggodalmakat keltenek, amelyek védelmi mechanizmust indítanak be szerelmeddel szemben, konstruktív módon. A csillagok állásának köszönhetően könnyebben kifejezed majd magad szerelemben. Ugyanakkor a már régebb beindult változások most gyümölcsöznek. Az év első felében a szerelmi életedben nyugodtság mutatkozik. Gyengédebb és megértőbb vagy partnereddel szemben, ez pedig harmóniát eredményez a párkapcsolatodban. Tavasszal ne próbálj meg hidegebbnek tűnni. Ha egyedülálló vagy új ajtók nyílnak ki. A szerelem első látásra tényleg létezik. Ne légy szégyenlős. Ősszel, annak köszönhetően, hogy nagyon nyitott vagy, az emberek észreveszik gyengéidet és profitálni akarnak majd belőle. Tudod jól, ha valami idegesít, nem segít az előrehaladásban, éppen ellenkezőleg. Minden aggodalmad, amely benned van, keresztbe tesz. A Szaturnusz hatáskörzetébe kerülsz 2023-ben, ennek köszönhetően számos boldog és kellemes pillanatban lesz részed. A Neptun hatásainak köszönhetően megszabadulhatsz jó néhány pénzügyi problémádtól. Olyan kiegyensúlyozott pontot keresel az életedben, amely segít kiszabadulni a mindennapi problémákból, és amely megoldásokkal érkezik. Kapcsolataidat és barátaidat ne hanyagold.


HALAK

A 2023-es év két remek periódust ígér. Az év első három hónapjában környezeted elhalmoz figyelmességgel, de lesz alkalmad intim percekre is, mély kötödésekkel. Annak ellenére, hogy néha meg kell, védd territóriumodat, meg tudod ezt oldani anélkül, hogy kapcsolatokat szakítanál meg, mert azok az üzenetek, amelyeket átadsz hamarabb célba érnek, mint azt vártad volna. A év végén nyugodtabb éneddel találod szembe magad, harmonikus környezetben élsz, ez pedig energiát és erőt ad a folytatáshoz. Annak ellenére, hogy idealistának mondod magad, ha a szerelemről van szó, idén a legforróbb vágyaidat is megéled. Mindent vagy semmit elven éled most az életed, és nincs türelmed azokra, akik nem tudják, miatt akarnak az élettől. Az év első felében visszakapod függetlenséged, ez pedig partnered függetlenségétől függ. 2023 tavaszának első három hónapjában élvezni fogod a szembe jövő lehetőségeket, minden hátsó szándék nélkül. Ez annak köszönhető, hogy ebben a periódusban mágnesként vonzod magad köré az embereket. Múltbeli eset miatt néha meginogsz és fél attól, hogy elhagynak. Több önbizalomra van szükséged. Radikális változtatásokra van szükséged, ezért kisebb, de annál hasznosabb módosításokat végzel külsődben. Ebben az évben kész vagy rendet teremteni életedben és végleg elszakadni a múlttól. Gyorsabb tempóra fogod, mint az elmúlt hónapokban tetted. Lehet, hogy ezek a változások kellemetlenségeket hoznak majd magukkal, ha nem követed építő jelleggel saját vágyaid. Kétszer gondold meg mielőtt megszakítanál egy közeli kapcsolatot, lehet nagy tévedést követsz el. Gyermeki magatartásod, impulzív viselkedésed néha idegesíti a körülötted lévőket… ne próbáld célszerűen idegesíteni embertársaidat.

Tartalomhoz tartozó címkék: Hírek

Kapcsolódó termékek