Kinőtted a kezdő csomagunkat? - Szurke 50 arnyalata teljes csomag

Olyan nagy hatást tett rád a könyv és a film, hogy elmerültél a BDSM világában, és egyenesen beleszerettél? Még több kalandra, érzékiségre és forró erotikára vágysz? Ha túl vagy a Submit to me kezdő csomagon vagy csak rögtön fejest ugranál a mély vízbe, akkor próbáld ki A szürke ötven árnyalata Hard bondage szettet! - Haladóknak

Felismerted sötét és elfojtott vágyaidat? A könyv és a film útmutatásával egy új világ nyílt meg előtted? Beteltél az eredeti szürke ötven árnyalata Submit to me kezdő csomagunkkal és most új kihívásokat keresel? Vagy talán úgy érzed, nincs szükséged a kezdőre, Te rögtön a haladóknak szánt Hard bondage szettet választod? Megteheted, bármit megtehetsz, hiszen ez a BDSM üzenete is, hogy azt teszel, amit csak akarsz, ha a másik fél is beleegyezik. Márpedig miért ne tenné? Játsszatok tovább a pároddal egy őrült szexkalandot a kötöző szettel és merüljetek el egy még sötétebb, még szürkébb, még élvezetesebb szexuális világban!

Egy szett, amivel nem lehet betelni…

Aki megrendeli ezt a szettet erotikus webáruházunkból, annak nincs visszaút. Elindul egy úton, ami a fülledt élvezetekhez, a tömény erotikához és érzékiséghez vezet. Ettől a csomagtól az otthoni szex visszafordíthatatlanul megváltozik, egy életre szóló utazás veszi kezdetét a BDSM izgalmakkal teli birodalmában.

Hogy használd a csomag tartalmát?

Természetesen, már ismeritek a szeánsz fogalmát, hiszen a filmben is láthattátok, hogy működik a dolog. Adott a dom, aki uralkodik és parancsol a szubnak, a szolgának, aki azt teszi, amire utasítják. Ez csakis mindkét fél beleegyezésével történhet. Bele kell egyezni az alá-fölérendelt viszonyba, hogy maximálisan odaadóak legyetek a szeánsz során.

Az uralkodó azt tesz, amit csak akar a szolgájával. Ezért vegye kezdetét a Ti kis szeánszotok azzal, hogy lecsupaszítjátok egymást, odaadóan. Ezután az irányító fél a kötelek, a karabinerek és a D-fém rögzítőgyűrűk segítségével kikötözi alárendeltjét. A méretet kényelmesen be tudja állítani az 5 ágú kivitelnek és az állítható hossznak köszönhetően. Úgy ejtheti rabul szolgálóját, ahogyan csak akarja, a számára legkomfortosabb módon.
Miután a kötelek nagy szakítószilárdságúak, így nem kell kímélnetek a szettet, vagy aggódni, hogy elszakadhat, használjátok bátran és önfeledten!

Ezzel a szexuális segédeszköztár még korán sem merült ki. Hiszen még bevetésre várnak a fekete plüss bevonatú boka-és csuklóbilincsek is. A selymes külsőnek köszönhetően sokáig a legnagyobb kényelemben viselheti el a kikötözött fél a „szenvedéseket”. A kötéltől és a bilincsektől lesz igazán forró a hangulat. Gondolj csak bele, hogy milyen csábító, ellenállhatatlan vonzerővel rendelkezik egy kiszolgáltatott, védtelen, meztelesen test, ami ráadásul a szerelmünké. Végre, igazán kiélheti magát mindkét fél! Ám, mielőtt megtennétek, még egy valami hiányzik!

A szőrmés szemmaszk , rugalmas fejpánttal. Koronázd meg az együttlétet, takard le kedvesed szemét és hagyd, hogy elragadja a kéjélmény. Látása megszűnésével maximálisan ki van téve az uralkodó fél akaratának. Ráadásul, mivel fogalma sincs, mikor, mi fog következni, a kíváncsisága teljesen lázba hozza. Érezted már milyen az, mikor csak sejted, hogy valami be fog következni, emiatt kicsit tartottál tőle, de valójában rettenetesen kívántad, hogy végre megtörténjen? Ugyanezt az édes borzongást fogja átélni! Főleg, hogy a látás hiányában, a többi érzékszerve kiélesedik, emiatt minden egyes érintés sokszoros hatással lesz rá!

Grátisz: A Hard bondage szett kellékeit a csomagban található praktikus, szatén tároló táskában biztonságosan és kényelmesen tarthatod, majd könnyedén előveheted a nagy alkalmakhoz!

Használjátok ki egymást a pároddal, úgy, ahogyan csak akarjátok! Az egész együttlét már csak fantázia kérdése. Rendezzétek meg a saját szeánszotokat és szeretkezzetek a hard bondage szett segítségével egy olyat, mint még soha!

A szett tartalma:

- 1 pár bokabilincs
- 1 pár csuklóbilincs
- karabinerek
- kötelek
- szatén, szőrmés szemmaszk, rugalmas fejpánttal
- praktikus, szatén tároló táska

Tipp: Ha már rendelkezni fogsz a Hard bondage szettel vagy a Submit to me kezdő csomaggal, érdemes a további A szürke ötven árnyalata kollekcióból válogatni szex eszközöket, hogy még változatosabbá, kielégítőbbé és bombasztikusabbá tehessétek az együttléteket. Egy paskoló, pálca, minikorbács, vibrátor, vagy mellbimbócsipesz használata csak tovább korbácsolja a vágyakat és elképesztő szexélményt nyújthat mindkettőtöknek!

bondage szett

Tartalomhoz tartozó címkék: Termékbemutató