10 tipp, hogy javítsd az orgazmus élményét!

Nézd meg ezt a 10 tanácsot és próbáld ki mihamarabb!

1. Elő a Kegel-golyókkal

Sok nő rájött már arra, hogy a medencefenék izmok szabályozásával, kontrollálható, és felerősíthető az orgazmus szex közben. A Kegel-golyók, vagy más néven Gésa-golyók használata a legkönnyebb módja annak, hogy ezeket az izmokat erősíteni tudjuk. Csak adj hozzá egy kis síkosítót, helyezd fel, és szorosan zárd össze az izmaidat a golyók körül. Kezdetnek, próbáld ki a rezgő golyókat, mint a Smile sporty kéjgolyók, vagy ha egy picivel nagyobb kihívásra vágysz, akkor a Szürke ötven árnyalata könyvben is megemlített kényeztető szerelemgolyókat. A lényeg az, hogy használd rendszeresen őket, és meglátod, hatalmas különbséget fogsz majd idővel tapasztalni az orgazmus minőségében! 

LELO kéjgolyók

Zard prickelnd

2. Ne felejts el levegőt venni!

Szex közben könnyen megfeledkezünk mindenről, még olyan alapvető dolgokról is, mint a lélegzés. Ez azért is rossz, mert a rendszertelen levegővétellel nem kap elég oxigént a medencekörnyék, ami miatt az orgazmus is nagyon nehezen érhető el. Ezért különösen figyelj oda, hogy szabályos ritmusban, mélyeket lélegezz, mialatt az orgazmus felé tartasz. Úgy sokkal könnyebb lesz!

3. Próbálj ki orgazmus krémet!

A kulcs a nevében van! Kenj egy kis orgazmus krémet a klitoriszodra az izgatás előtt pár perccel, és élvezd a csiklandozós hatását, amit biztosan nem tudsz majd nem észrevenni. Javasoljuk a libidókrémet, vagy ha orientális, keleties illatokra vágysz, akkor a Shunga intimkrémet. 

4. Mondd ki, mutasd ki!

Bátran jelezd párodnak akár szóban, akár csak mozgásban, hogy mi az, ami nagyon jól esik, vagy éppen kevésbé. Hadd tudja csak meg a partnered, hogy mit csinál nagyon jól, vagy rosszul. Semmi sem javít jobban a szexuális életeden, mint a tanulás, önmagunk és párunk igényeinek feltérképezése, mi az, amivel örömöt tud szerezni neked, és te neki. Ne érezd magad kellemetlenül, ha nem csinál jól valamit. Fogd meg a kezét vagy a fejét, és irányítsd a jó helyre. Legközelebb már automatikusan úgy fogja csinálni!

5. Kötözés, cirógatás

Lehet, hogy ez nem nyeri el mindenkinek az ízlését, de néhány szexi és váratlan fordulat valóban extra izgalmat tud vinni a párkapcsolatokba. Kezdjétek kicsiben, például egy szőrős bilinccsel, ami nem riasztja el partnered a dologtól. Legyen bekötözve a kikötözött szeme, mert azzal maximalizáljátok az érzések átélését. A kényeztető, cirógatótoll a meztelen testen nagyon kellemes érzés. De ez csak a kezdet! Ha bejön nektek a kikötözés, nézzétek meg a kikötözős szettjeinket, amik rengeteg lehetőséget rejtenek magukban a játékhoz!

Ha bejön nektek a kikötözés, nézzétek meg a kikötözős szettjeinket, amik rengeteg lehetőséget rejtenek magukban a játékhoz!

6. Variálj, változtass! Légy kiszámíthatatlan!

Valószínűleg nem eszel mindennap ugyanazt ebédre... Akkor miért csinálnátok mindig ugyanazt az ágyban? Az a csodálatos a szexben, hogy felfedezheted párod testét! Kísérletezhetsz különböző módokon az orgazmus eléréséért, mint pl. megtalálni a G-pontot, vagy anális játékokat kipróbálni... Nincsenek szabályok!

7. Síkosítsatok!

Az egyik legjobb szextipp kedves olvasóm, hogy függetlenül attól, hogy férfi vagy, avagy nő, fektessetek be jó minőségű síkosítóba! Lehet, hogy a megfelelő síkosság hiánya volt a hiányzó láncszem a szexuális életetekben, mivel minden érintés más, jobb, ha síkos a felület. Válassz olyat, ami megfelelő a szexjátékokhoz és az óvszerekhez, mint például a vízbázisú Just Glide!

8. Oszd meg a fantáziád!

Mindenkinek vannak bizonyos beindító fantáziái, úgyhogy miért ne férnének bele például maszturbálás vagy szex közben? Ha van párod, szerepjátékokra fel! Találd ki a forgatókönyvet, válassz hozzá szexi jelmezt/ruhát, és kezdődhet is az első epizód! Tökéletes!

 

9. Egy kis fájdalom...

... ami felfokozza az örömöd! A paskolók, és mellbimbócsipeszek egy teljesen új érzést adnak az örömszerzés alatt. A fájdalom oka a gyors adrenalinszint növekedés, ami fokozza az izgalmat. Ez az egyik legerősebb érzés. Addig javasolt a használatuk, ameddig a résztvevő személyek élvezik! 

10. Élvezd!

Végül, de nem utolsósorban, ne felejtsd el magad JÓL érezni! Ha nagyon rákoncentrálsz arra, hogy neked mindenképpen orgazmushoz kell jutnod, akkor nem fog sikerülni. Csak pihenj, lazíts, ne gondolj semmire, csak engedd át magad az érzésnek. Ne állítsd meg a történéseket, amikor nagyon-nagyon bizsergető, hagyd, hadd csinálja párod azt, amit csinált.  

Tartalomhoz tartozó címkék: Szexedukáció