Újítások a Vágyaim.hu-n!

Néha eljön az ideje az újításnak, mert hogyan tudnánk fejlődni, ha közben nem változunk? 

És ilyenkor persze kinek a tanácsait és javaslatait fogadhatnánk meg, ha nem a Tiéteket?! Igyekszünk maximálisan kielégíteni a vágyaitokat, igényeiteket…  ;-)

Ezzel kapcsolatban kiküldtünk januárban egy kérdőívet, amire több mint ezer visszajelzést kaptunk, ezt ezúton is köszönjük!

A Vágyaim.hu oldalán összesen 8 újdonságot vezettünk most be, amikkel garantáljuk, hogy sokkal személyesebbek, modernebbek és változatosabbak lettünk!  

Na és akkor lássuk azokat a szuper változtatásokat, amiket a Ti szavaitok alapján véghez is vittünk:  

A Vágyaim.hu teljes egészében megújult 2014-ben!

  1. 30 napos pénz-visszafizetési garancia – Ha meggondoltad magad, mert mégsem tetszik a bontatlan termék, amit rendeltél, 30 napig visszaküldheted hozzánk bontatlan csomagolásban és visszafizetjük a vételárat! Erről itt találsz több információt!
     
  2. 1 év garancia az elektromos termékekre – Az elektromossággal működő készülékekre természetesen nagyobb garanciát adunk, egy évig vállaljuk rájuk a garanciát!  
     
  3. Hozzászólás lehetősége a termékeknél –  Ezentúl könnyedén megoszthatod velünk és a nyilvánossággal a gondolataidat, tapasztalataidat az egyes termékeinkről. Ezt a termékek alatti menüpontban, a „ Vélemények ”-re kattintva tudod megtenni:  


     
  4. Külföldre is szállítunk – Kevés olyan Magyarországi webshop van jelenleg, amelyik külföldre is vállal szállítást! Mi megcsináltuk, mostantól nem probléma, ha külföldön szeretnéd átvenni a rendelt terméket!
     
  5. Többféle választható ajándék  – Megszokhattátok, hogy 7500 Ft feletti rendelésnél felajánlunk nektek pluszba választható ajándékokat is. Ezeket a lehetőségeket mostantól kibővítettük!
     
  6. Nagyméretű ruhák készletnövelése –Többen is megjegyeztétek Nekünk, hogy ritkán kapható nagy méret (L, XL, XXL) a legtöbb ruhadarabból. Rendben, ezen is változtatunk! Célunk, hogy minden ruhából készleten legyenek a legkülönfélébb méretek is! 
     
  7. Termékkínálat folyamatos növelése –Voltak, akik azt szeretnék látni, hogy folyamatosan új termékekkel bővítjük a kínálatunkat. Eleget teszünk a kívánságuknak. Az újdonságokról értesíteni fogunk benneteket, mint ahogy eddig is tettük!
     
  8. Törzsvásárlói rendszer – A törzsvásárlói rendszerünkkel megjutalmazzuk azokat, akik rendszeresen vásárolnak tőlünk. Díjazzuk a hűséget!
     

Reméljük a legközelebbi kérdőívünk kitöltésével is segítesz nekünk a fejlődésben! :-)

Tartalomhoz tartozó címkék: Hírek Újdonság