Vágyaim szexshop útmutatója a szexjátékszerekhez kezdőknek

Vibrátorok

A legtöbb nő legkönnyebben akkor éri el az orgazmust, ha a csiklóját izgatják, ezért van az, hogy a vibrátor az egyik legnépszerűbb szexjáték. 
Nagyon sokféle vibrátor létezik – zselés, pillangó, G-pont, realisztikus,felcsatolható, vízálló…, de a leghíresebb talán a klitoriszkaros vibrátor.Ezzel a vibrátorral kitűnően érhető el a hüvelyi és a csikló orgazmus egyszerre. 

Dildók

 A dildókat azoknak ajánljuk, akik egy kicsit realisztikusabb élményre vágynak,amikor szexjátékokra kerül a sor. Ideálisak, ha hüvelyi orgazmust szeretnél elérni, és kiválóan izgathatják a G-pontot, ha jól eltalálod a behatolásszögét.
 A legnépszerűbbek a realisztikus és az üveg dildók. Kalandvágyóbbaknak ajánljuk a 2-végű és felcsatolható dildókat is.

Anális játékok
Az anális játékok első hallásra talán kicsit ijesztőnek tűnhetnek, de ha túljutunk a kezdetleges félelmeken, és megismerjük az anális izgatás érzését,soha nem fogjuk abbahagyni.

Az anális játékoknak 3 fő típusa van:anális gyöngyök, anális dildók és az anális dugók. Az anális gyöngyök valószínűleg a legmegfelelőbbek kezdőknek, mivel egyszerű a használatuk, és méretük fokozatosan növekszik. Az anális dildók áthatóbb érzést biztosítanak,az anális dugók pedig a telítettség elképesztő érzését biztosítják. Bármelyik anális játékszert választod a síkosításra mindig gondolj, így elkerülhető az esetleges fájdalom vagy kényelmetlen érzés. 

Péniszgyűrűk

A péniszgyűrűk célja, hogy az erekció erőteljesebb legyen, és a péniszed érzékenyebb legyen az érintésre. A vibráló típusúak pedig még a partnerednek is örömet okozhatnak. 
A péniszgyűrű a péniszben tartja a vért, így vértolulás keletkezik, ezáltal lesz az erekció hosszabb és erőteljesebb. A gyűrű használata egyszerű, a merev pénisz tövére kell felhúzni.

 
Maszturbátorok
Amikor a maszturbátorokra kerül a sor, általában a legtöbb férfi nevetni kezd,igazából pedig sokan vágynának egyre, vagy esetleg már van is nekik.
Nincs semmi ok arra, hogy zavarban legyünk miatta, nagyszerű kikapcsolódást nyújt, elképesztően kellemes érzést biztosít, és egyszerűen el lehet pakolni,amikor nincs rá szükség. A maszturbátorok férfiaknak bebizonyították, hogy a szexjátékok nem csak a nők kiváltsága, hanem a férfiak is rengeteg fajtából választhatnak. Lehetnek realisztikusak, vibrációsak, prosztata masszírozók,amit csak szeretnél.
Tartalomhoz tartozó címkék: Szexedukáció

Kapcsolódó termékek