3+1 izgalmas és különleges szexpózok, amit az élethű guminővel is élvezhetsz

Különleges szexpózok

Persze a változatos szexpózok mellett a Vágyaim kínálatában is elérhető élethű guminő más előnyöket is tartogat. A szexbaba segítségével leküzdheted a szorongást, a depressziót és a szexuális frusztrációt, hiszen az önkielégítés egy egészen új szintjével ismerkedhetsz meg. A valósághű szexélménynek köszönhetően ezért boldogabb, elégedettebb és teljesebb életet élhetsz, miközben nagyokat élvezel.

A lehetőségek ellenére sokan ragaszkodnak a misszionáriushoz és a kutyapózhoz, ezeknél soha nem lépnek tovább. Azonban a változatosság az élet sója, miért ne próbálhatnál ki új pózokat a guminő szexi közreműködésével? Ha jól játszod ki a kártyáidat, begyakorlod vele ezeket az isteni pózokat és amikor eljön az idő, éles helyzetben is bevetheted. Szóval, ha új, esetleg régi szexbaba tulajdonos vagy és még nem próbáltad ki az alábbi szexpózokat… ne várj tovább!

Érzéki szexpózok, amiket az élethű guminő segítségével is kipróbálhatsz!

1.  A fordított V

Ez a guminő segítségével is nagyon könnyen kipróbálható, mégis hihetetlen gyönyöröket ígérő szexpóz. Első lépésként fel kell állnod, majd a szexbabát be kell állítanod magad elé úgy, hogy a hátát mutassa neked. 

Utána a derekánál fogva hajtsd előre, hogy a törzsével egy fordított V-formát zárjon be. Menet közben a karjait hátra fogva tudod megtámasztani, miközben hátulról belé hatolsz. A fordított V póz rendkívül mély behatolást tesz lehetővé, a szituáció pikáns dominanciájáról nem is beszélve.

2. Az olló

Ha szeretnél intim közelségből megismerkedni a kiválasztott guminővel, de eleged van a misszionáriusból, próbáld ki az olló pozíciót. Kényelmes és mély behatolást lehetővé tevő nagyszerű póz, ami különösen akkor esik jól a testednek, ha fáradt vagy. Az egyik legnagyobb előnye, hogy ebben a pozitúrában kényelmesen az oldaladon fekszel és csak gyengéd mozdulatokat kell tenned a behatolás és stimuláció eléréséhez.

Ebben a pózban a guminő a hátán fekszik, egyik lába fel van emelve és térdben behajlítva, míg a másik lába az ágyon fekszik. Esetleg enyhén behajlított helyzetben, hogy a lehető legjobban illeszkedjen hozzád. A trükkös rész az, hogy úgy kell mozognod a guminő felemelt lába alatt, hogy az ágyon maradó végtagja a combjaid között legyen, az ágyékod pedig a babához érjen. Ezen a ponton a felemelt lábat akár a válladra is helyezheted. 

3. A bölcső

Amennyiben szereted az intim szexet, akkor a bölcső pózban nem fogsz csalódni. Az egyik legjobb dolog ebben a szexpózban, hogy nincs szükséged túl nagy energiabefektetésre, ezért több örömöd lesz benne és sokáig kitart.

Első lépésként ülj le egyenes háttal és kinyújtott lábbal az ágyra. Ezután ültesd az öledbe a guminődet és tekerd magad köré a lábait úgy, hogy közben az arca feléd néz. Ezt követően megkezdheted a behatolást, de ha szeretnéd, akkor a derekadról akár a vállaid fölé is állíthatod a baba lábait.

Azt vedd figyelembe, hogy mivel a guminő nem tud mozogni, neked kell fel-le lökdösnöd annak érdekében, hogy a legjobb szöget és mélységet érd el a behatolás során. Hogy fokozd az élményt, próbáld ki azt is, hogy lassan előre-hátra ringatod magad benne.

+1 Az orális szex

Kísérletezz a szexbabáddal, hagyd, hogy minden lehetséges módon kielégítsen. A Vágyaim prémium guminőit ugyanis úgy tervezték, hogy kielégítsék minden szexuális szükségletedet, beleértve az orális szexet is. Térdeltesd magad elé a szépséget és a szája máris elérhető, izgató közelségben lesz.

Tartalomhoz tartozó címkék: Szexedukáció

Kapcsolódó termékek