Élethű dildót vettem - most mihez kezdjek?

Mi a helyzet ezzel a különössel, ami teljesen élethű dildó?

Eldöntötted, meg is rendelted, és most a kezedben tartod, mégsem vagy benne biztos, hogy jó döntés volt-e, mihez is kezdj vele, egyáltalán hogyan állj neki. 

 

Az első és a legfontosabb mindig a higiénia, legyen szó bármilyen szexjátékról! Feltételezzük, hogy senki nem akar elkapni semmilyen fertőzést, és ha már megvette, jó ideig szeretné használni új játékszerét, szóval lássuk hogyan is kell ápolni? 

1. Miután kibontottad, tisztítsd meg! 

Attól, hogy be van csomagolva, még nem biztos, hogy azt egyből intim nyílásaidba kell dugdosni. Ha új fehérneműt vagy bármilyen ruhát veszel, azt is előbb kimosod, nem egyből magadra dobod. Az élethű dildó is pont ugyanilyen, hiszen nem feltétlen steril, és ez sokkal több gondot okozhat, mint egy új póló amit mosatlanul vettél fel. 

Szóval mindenekelőtt meleg vízzel és szappannal mosd el, és hagyd megszáradni! 

 

2. Hagyd magától megszáradni, vagy tudd, mivel törölgeted! 

Ha rögtön használat előtt tisztítod, nem kell a szárogatással bajlódni, főleg ha épp egy kádban ücsörgős énidőt terveztél a kis játszópajtiddal. 

Ha viszont megérkezést követően azonnal megmostad - nagyon helyesen! - hagyd egy sima felületen megszáradni magától. Ha nincs elég türelmed ehhez, vagy épp jön a 20 fős család és nem akarod, hogy meglássák, mindenképpen olyan törlőkendőt használj a szárításhoz, ami nem hagy szennyeződést maga után, és lehetőség szerint nem is foszlik, hogy aztán a kis szövetdarabkák megtapadjanak a dildón, később pedig benned. 

 

3. Használj óvszert, és speciális ápolószert hozzá!

Nem gondoltad volna, igaz? “Ha nem valódi pénisz kerül be, nem leszek terhes, nem kell óvszer!” Tévhit! Attól, hogy terhes nem leszel, még javasolt óvszert használni. Egyrészt ha nem helyesen tisztítottad meg, még megvédheted magad az esetleges baktériumok bekerülésétől, másrészt ha egy porózus anyagú dildót választottál, ezzel meghosszabbíthatod játékszered használati idejét. 

Ezenkívül ha speciális ápoló/tisztítószert használsz játszadozás után, még tovább élvezheted játékod társaságát.

 

Ha megvan a tisztítás, jöhet az élvezet

Nem biztos, hogy nekem arra van szükségem, mint neked, és fordítva. Lehet, hogy én odáig vagyok a sok száz fokozatú mindenféle rezgéssel ellátott vibrátorokat, te pedig az “egyszerű” valósághű élményt szeretnéd, amiért még meg is dolgozol - nem csak gombokat nyomogatva. Igen, ez a varázsa a valósághű dildóknak. Hogy olyan részletes a kidolgozása, a makk, az erekkel borított felszín, a herék kialakítása, hogy már a látványtól is izgalommal tölti el az embert. 

És ha már vibráció VS. nem vibráció.. valljuk be, nem minden vibrátor vízálló, vagy nem 100%-osan, ezért nem valószínű, hogy azt magaddal tudod vinni a zuhanyzóba, vagy egy kád forró vízbe ellazulni - minden lehetséges módon. De ha igazán bevállalós vagy, magaddal viheted a nyaralásra is - egy tengeri élmény felejthetetlen lesz! 

 

Azt mondtam már, hogy ezek az élethű dildók rendelkeznek egy tapadókoronggal? 

De minek? Mert így bárhova leteheted, és kényelmesen mozoghatsz rajta, ahogy csak akarsz! Tapaszd a csempére, hogy olyan érzés legyen, mintha párod hátulról hatolna beléd, vagy tedd a földre, és guggolásokkal élvezkedj - kiváló edzés és még élvezetes is! A tapadókorongnak hála csak arra kell figyelned, hogy milyen tempót diktálsz magadnak. 

 

Na és hol marad ebből az egészből a párod? 

Mindenekelőtt tisztázzuk, hogy nem kell mindent együtt csinálnotok, nem vagytok összenőve. Sőt, időnként lehet, hogy üzleti útra megy, vagy pasis hétvégét tart a haverokkal, te pedig ott heversz a kanapén, orgazmusok nélkül. Ilyenkor elő a dildóval, és hajrá! 

 

Természetesen ezt is fel lehet dobni az együttlétekkel. Játsszatok egymással, hagyd, hogy párod használja rajtad-benned a dildót, vagy próbálkozzatok az anális élvezetekkel - persze csak kellő mennyiségű gyakorlás után!  

Nem kell teljesen egyedül csinálnod, az élethű dildókat bárki használhatja, és a kreatív pároknak egészen új örömöket hozhat a szexuális életükbe! 

Tartalomhoz tartozó címkék: Női Szexedukáció