Fleshlight akcióban: miért és hogyan tisztítsd minden használat után?

Egy Fleshlight mindig jó, ha kéznél van: egyedülállóként, távkapcsolatban, nyaralás vagy egy üzleti út során is kezeskedhetsz arról, hogy ne maradj kirobbanó orgazmus nélkül. De mi történik veled akkor, ha a ragacsos élvezet után tisztítás nélkül az éjjeliszekrényes fiókod mélyére suvasztod a szexjátékod?

Amikor a Fleshlight használata kockázattá válik

Tudtad? 2017-ben az egyik legnagyobb amerikai szexjáték-forgalmazó vállalat, az Adam & Eve készíttetett egy felmérést arról, hogy mennyire figyelünk oda a szexjátékok tisztítására. Az eredmény nem túl kielégítő.

Például a megkérdezett férfiaknak mindössze csak az 57%-a mondta, hogy minden használat után megtisztítja szexjátékait. Ennél sokkal elkeserítőbb, hogy 36%-uk sosem, 7%-uk pedig csupán néhány használat után tisztítja meg a játékszereit.

Annak ellenére, hogy a szexjátékok és így a Fleshlight használata is aktív, illetve érzéki részét képezi a szexuális repertoárnak, úgy tűnik, hogy nem kapja meg az őt megillető gondoskodást. Pedig miután beleélvezel a műpunciba, az ondód egy sötét és meleg helyre kerül, ami remek táptalaj a baktériumoknak, valamint a különböző fertőzéseknek. Főleg akkor, ha még egy kis síkosító és a levegőben szálló por is elkeveredik benne.

De nem csupán az egészségügyi kockázat a probléma a tisztítatlan Fleslight-tal vagy Fleshjack-kel. Az ondó ugyanis tisztítás nélkül keményre szárad a Superskin anyag felületén, ráadásul a belekerülő porszemek még apróbb mikroszakadásokat is létrehozhatnak az anyagon. Ezzel jelentősen lerövidítheted a játékszer élettartamát, a minőség romlásáról nem is beszélve.

Pedig a Fleshlight tisztítása nem rakétatudomány

A Fleshlight tisztítása során egyszerűen annyi a dolgod, hogy miután végeztél, szétszeded a kemény műanyag tokot és a műhüvelyt. Arra figyelj, hogy kizárólag a műanyag tok és a tető esetében használj szappant azután, hogy meleg vízzel átöblítetted őket. Ha minden porcikájukat megmostad a szappannal, öblítsd le róluk teljesen a szappant, utána pedig hagyd megszáradni a levegőn.

Ezután jöhet a Superskinből készült műhüvely. Ehhez már egy kicsit be kell mocskolnod a kezedet. Először öblítsd át ne túl forró, inkább kellemesen meleg vízzel az anyagot. Utána tedd a hüvelyt víz alá és az ujjaid segítségével piszkáld ki onnan a benne lévő ondót. Ügyelj arra, hogy a művelet legalább 30 másodpercig tartson.

Ez különösen a texturáltabb hüvelyeknél fontos metódus, mivel az élethű kialakítás és az élmény fokozása miatt rengeteg bordázott, göbös felület van bennük. Ezekben a résekben a síkosító, az ejakulátum és a többi szennyeződés is megtapadhat. Arra figyelj, hogy a művelet során ne tegyél túlságosan durva mozdulatokat, mivel az anyag túlzott megfeszítése mikroszakadásokat okozhat.

Figyelem! A Superskin anyag nagyon érzékeny, ezért abban az esetben, ha a használati utasítás máshogy nem rendelkezik, szappannal ne ess neki. Kizárólag azt a tisztítószert használd hozzá, amit a leírás megenged.

Ami a szárítást illeti, az öblítést követően rázzuk le róla a felesleges vizet és hagyjuk levegőn megszáradni. Soha ne tedd el nedvesen a Fleshlight-ot, mert a nedves körülmények csak megnöveli a penészesedés kockázatát. Arra figyelj, hogy miután a műpunci rész teljesen megszáradt, vigyél fel egy keveset a Fleshlight regeneráló púdert (a Vágyaim szexshop kínálatában könnyen beszerezheted), hogy megőrizd a bőr puha textúráját és kellemes tapintását.

Vágyaim
 

Tartalomhoz tartozó címkék: Szexedukáció