Fleshlight: fedezd fel, mire képes a világ legkeresettebb férfi szexjátéka!

Talán tudtad, talán nem, de a gyártó által szabadalmaztatott SuperSkin anyagból készült Fleshlight-ok úgy lettek kialakítva, a partner bőrének érzésével kényeztessen. Amikor a tökéletességig fokozva lubickolsz az élvezetekben, szinte fel sem fog tűnni, hogy nem egy igazi nővel bújsz össze. De mondunk még valamit: a Fleshlight maszturbátor az a szexjátékszer, amivel akár a kedvenc pornószínésznőid után mintázott műpuncit vagy műpopsit is hazaviheted.

Kezdjük az alapvető tudnivalókkal: mi az a Fleshlight maszturbátor?

A Fleshlight férfi maszturbátorok olyan kiegészítők, amelyek a szexuális behatolás érzését szimulálják. A belsejük puha, hajlékony és gyakran bordázott az extra stimuláció érdekében. A maximális diszkréció okán a Fleshlight robusztus műanyag burkolattal rendelkezik, ezért úgy néznek ki, mint egy zseblámpa. Többek között ennek köszönhető, hogy megőrizheted a piszkos kis titkodat az ágyad mellett, első ránézésre senki sem fogja kitalálni, hogy mit tartasz az éjjeliszekrényeden.

Egyébként az még a diszkréciónál is élvezetesebb tulajdonsága a maszturbátornak, hogy a Fleshlight értő kezekben nemcsak az önkielégítés fokozására szolgál. Ezek a diszkrét kis csodák új dimenziót adhatnak a pároddal folytatott előjátékban is. Neked csak arra kell figyelned, hogy a síkosításról ne feledkezzetek meg.

Maszturbátorok - Vágyaim szexshop

Hogyan használd a Fleshlight maszturbátort?

1.Melegítsd fel a játékszert

Felmelegítheted a Fleshlight-od úgy is, ha eltávolítod róla a műanyag borítást és alámeríted egy tálnyi meleg vízbe. Amikor a műhüvely elérte a kívánt hőmérsékletet, rázd le róla a felesleges vizet és tedd vissza a SuperSkin anyagot a műanyag tokjába.

Mindazonáltal van a felmelegítésnek némileg egyszerűbb, kényelmesebb módja is. A Fleshlight-ot akár rá is csúsztathatod egy USB-vel működő melegítőrúdra is, amely 10-15 perc alatt éri el a kellemesen meleg állapotot.

2.Síkosíts!

A könnyű és kényelmes behatolás érdekében vigyél fel bőséges mennyiségű vízbázisú síkosítót a Fleshlight belső és külső felületére, valamint önmagadra is. Kend be a péniszedet, a hüvely / a popsi vagy a száj bejáratát, valamint a belső csatornát a lehető legjobb élmény érdekében.

3.Kezdődhet a móka

Most, hogy már szép adag síkosító van rajtad és a szexjátékon is, ideje behatolni a Fleshlight-ba. A sebesség és a ritmus kizárólag rajtad múlik. Lehetsz gyengéd és érzéki szerető, de kíméletlenül szenvedélyes is. Igazi freestyle szabadságod van: használd úgy, ahogy a legjobban élvezed!

4.Pro tipp: vond be a párodat a játékba

Míg a legtöbben önkielégítéshez használják a Fleshlight-ot, egyre többen fedezik fel, hogy ez a lenyűgöző szexjáték tökéletes kiegészítő az előjátékhoz is. Persze a Fleshlight segítségével egymagad is számtalan pozíciót kipróbálhatsz, de ha a partnered is csatlakozik hozzád, még tovább bővül a lista.

Próbáljátok meg beépíteni a játékszert például egy 69-es forgatókönyvbe, vagy kérd meg a kedvesedet, hogy ő használja rajtad a maszturbátort. Neked közben csak élvezned kell a látványt, ahogy a párod játszik veled és a Fleshlight-tal, emellett persze az erotikus ingereknek is átadhatod magad.

5.A Fleshlight a zuhany alatt is helytáll

A Fleshlight nemcsak ágyban és párnák között vagy a kanapén, esetleg az irodában ülve ajándékozhat meg az agyeldobó orgazmussal. Nyugodtan magaddal viheted a zuhany alá, ahol a hideg és a meleg víz érzéki váltakozásával, valamint a bizsergető vízsugarak segítségével fokozhatod tovább a gyönyöröd.

Találd meg a hozzád illő Fleshlight-ot a Vágyaim szexshopban, akár a kedvenc pornósztárod vaginája, popsija vagy szája után mintázva. Ha megtaláltad a kedvencedet, már semmi sem tarthat vissza attól, hogy újabb érzéki szintre emeld az önkielégítést vagy épp az előjátékot.

Tartalomhoz tartozó címkék: Szexedukáció