Hogyan használjuk a vibrátort?

A hölgyek egyik legkedveltebb szexuális játékszere a vibrátor. Sokféleképpen lehet használni, nehéz mindent felsorolni, és igazából csak a fantázián és kreativitáson múlik. Küzd le gátlásaidat és fedezd fel a szexualitásodat.

Néhány ötlet a (ön)kielégítő élményért:

  1. A legfontosabb dolog a síkosító. A természetes síkosítás sokszor nem elég, és egy idő után kényelmetlen lehet, ezért mindig víz-alapú síkosítót használj , hogy kényelmes legyen és jól csússzon. TIPP!
  2. Bedughatod a vibrátor hegyét a hüvelyedbe finoman nyomkodva, vagy teljesen behatolhatsz, mint ahogy aktus közben. Mozgathatod a hüvelyedben, és élvezheted, ahogy vibrál.
  3. Análisan is használhatod a vibrátort, de ajánlatos higiéniai okokból inkább külön egy hüvely és egy anális vibrátort (vékonyabb) tartani.
  4. Használhatod esetleg a csiklóizgató vibrátorod fordítva, és így izgathatod az ánuszod, ami szintén egy rendkívül érzékeny erogén zóna. Próbáld ki, és elképedsz majd az új érzéstől.
  5. Próbáld ki a vibrátorod hegyét a csiklódon. Simogasd, mintha egy gomb lenne.
  6. Ha vízálló vibrátort használsz, figyelj arra, hogy az elemtartó mindig be legyen jól zárva, mivel a befolyó víz tönkreteheti a motort.
  7. Ha párod kéznél van, akkor őt is érdemes lehet bevonni a vibrátoros játékba, izgatóan hathat a közös játszadozás.
Tartalomhoz tartozó címkék: Szexedukáció