Hogyan tárold a szexjátékaidat?

Az első és legfontosabb dolog, hogy bármilyen intimjátékszerről legyen is szó, mindig tisztítsuk el, és szárítsuk meg, mielőtt eltennénk a helyére! A koszosan vagy vizesen/nedvesen elpakolt szexjátékon könnyen elszaporodhatnak a baktériumok, melyek aztán bőrirritációhoz, fertőzéshez vagy „csak” az eszköz meghibásodásához vezethetnek.

A szexjáték-tárolás legfontosabb szabálya tehát, hogy tisztán és szárazon tartsuk két használat között. Mindegy hogy vibrátor vagy dildó, hüvelyi vagy anális szexjáték, amit használsz, a biztonságos használathoz elengedhetetlen a rendszeres tisztítás. Ehhez érdemes speciális fertőtlenítő szereket is igénybe venni, amik nem károsítják az egyes játékok anyagait, de megelőzik a fertőzésveszélyt.

Fedezd fel Terméktisztítás, karbantartás kategóriánk kínálatát! >>

 

Hol tárold a játékszereidet?

Ma már rengeteg eszközhöz alapból kapsz egy kisebb tasakot, amiben tárolhatod, de ezek még nem feltétlenül teszik „láthatatlanná” a játékaidat. Érdemes elkülöníteni a szexjátékoknak egy külön rekeszt, amiben tarthatod és könnyen rendszerezheted is őket. De ezeken belül is fontos, hogy a saját kis táskáikba téve legyenek, ugyanis a különféle anyagok könnyen roncsolódhatnak vagy reakcióba léphetnek egymással. Ha nem szeretnéd, hogy két vibrátorod úgymond egyesüljön a használaton kívüli időszakban, figyelj oda a szeparált tárolásra!

Szexjáték tároló táskák

A vászonból, szaténból készült tároló tasakok rugalmas megoldást nyújtanak, hiszen könnyen elhelyezheted őket egy fiókban vagy szekrényben. Ha nagy méretű tasakod van, abba a kisebb, saját tárolójukban elhelyezett játékok sokasága is elfér. Ráadásul könnyen magaddal viheted egy bőröndbe pakolva. Ezeknek az anyaga általában sötét, nem áttetsző, így senki nem fogja tudni, mi lapul a tasakban.

Szexjáték tároló dobozok

Ha a tasakban való turkálás gondolata nem szimpatikus, létezik kifejezetten ilyen célra tervezett, lakattal zárható doboz is. Bár ezek a befogadóképességet és variálhatóságot tekintve kevésbé rugalmasak, esztétikus és biztonságos megoldást jelentenek.

Amennyiben a doboz mellett döntesz, fontos, hogy előbb mérd le a tárolni kívánt eszközeidet, és győződj meg róla, hogy minden elfér benne, aminek helyet keresel!

A Vágyaim.hu oldalán szeptember végéig féláron kaphatod meg ezt a diszkrét, fekete táskát, melyben több, nagy méretű szexjáték is helyet kaphat.

Tartalomhoz tartozó címkék: Szexedukáció