A legjobb szexpózok - 1. rész

 

A szexpózok világa rendkívül változatos, számos klasszikus és kreatív pozíció létezik, amelyek mindegyike más-más élményt és izgalmat kínál. A legnépszerűbb pózok között szerepel a misszionárius, a lovaglópóz, a kutyapóz, az oldalsó fekvő helyzet és a kanál póz. Emellett sokan kedvelik az olyan kreatívabb és akrobatikusabb pozíciókat, mint az 69-es póz, a lótusz, a hintázó, vagy a székpóz.

Az új szexpózok felfedezése és váltogatása számos előnnyel jár:

Intimitás növelése: Az új pozíciók kipróbálása fokozza a pár közötti intimitást és bizalmat. A közös felfedezés erősíti a kapcsolatot és segít mélyebb érzelmi kötelék kialakításában.

Élvezet fokozása: Különböző szexpózok más-más szögben és intenzitással stimulálják az erogén zónákat. Ez új típusú élvezetet és intenzívebb orgazmusokat eredményezhet mindkét fél számára.

Unalom elkerülése: Az állandóan ugyanazt a pozíciót használva a szexuális élet rutinná válhat. Az új pozíciók kipróbálása izgalmasabbá és változatosabbá teszi az együttléteket, ami megakadályozza az unalom kialakulását.

Fizikai kihívás és fitness: Bizonyos szexpózok fizikai kihívást jelenthetnek, ami növelheti a testi erőt és rugalmasságot. Az aktívabb pózok segítenek kalóriát égetni és erősítik az izmokat.

Kommunikáció fejlesztése: Az új pozíciók kipróbálása során a párok kénytelenek kommunikálni egymással arról, hogy mi működik és mi nem. Ez javítja a kommunikációt és a kölcsönös megértést a párkapcsolatban.

Felfedezés és kreativitás: Az új szexpózok kipróbálása lehetőséget ad a pároknak, hogy felfedezzék szexualitásukat és kreatívabbá váljanak. Ez a felfedező út új dimenziókat nyithat meg a szexuális élményekben.

Összefoglalva, a szexpózok sokfélesége és az új pozíciókkal való kísérletezés nemcsak az élvezetet fokozza, hanem a kapcsolatot is erősíti, megőrizve annak frissességét és izgalmát. Érdemes nyitottnak lenni és bátran kipróbálni új dolgokat, hogy a szexuális élet még kielégítőbb és változatosabb legyen.

Most pedig nézzünk 5 izgalmas szexpózt!

Combok fogságában - szexpóz - Vágyaim.hu

Combok fogságában

Az egyik legpraktikusabb pozíció azok közül, ahol a nő ül felül. A hüvelyizmok használatával a nő stimulálhatja a férfit, miközben magát is izgatja. Sokan a hüvelyizmok megfeszítésével és elengedésével fokozzák a vágyat, egy kis testi ringatózással megspékelve.

Erősítsd a hüvelyizmokat!

A hüvelyizmokat is tudod erősíteni, többek között erre szolgál a Kegel gyakorlás, és a közben használt gésagolyó.

A klasszikus 69 szexpóz - Vágyaim.hu szexshop

A klasszikus 69

Egyikőtök a hátán fekszik, a másik pedig rámászik, de ellentétes irányban, így a nemi szerved pont a párod szájával lesz egy vonalban. Az egyik legjobb pozíció, hogy mindkét fél egyszerre adhassa és kaphassa az orális örömöket.

Tovább is fokozhatod!

Ha te vagy alul, egy kényelmes szexpárnával magasabbra emelheted a csípőd, így mindkettőtöknek kényelmesebb lehet az élmény. Ha te vagy felül, kiegészítheted a pillanatot egy mini vibrátorral.

Dugóhúzó szexpóz - Vágyaim.hu szexshop

Dugóhúzó

A fogadó fél az ágy vagy ehhez a pózhoz illő bútordarab szélén fekszik az oldalán és összeszorítja a combjait, míg a partnere hátulról nyújt örömeket. Tuti tipp: a fogadó fél nem csak fogadjon, hanem a csípőmozgásával fokozza a gyönyöröket.

Kiváló análhoz is!

Ez a póz kiváló anális szexhez is. Ebben az esetben ne felejtsd a megfelelő síkosítást! A Vágyaim.hu-n számos anál plug szettet találsz a kezdeti lépésekhez.

Kutya póz szexpóz - Vágyaim.hu szexshop

Kutyapóz

A fogadó fél négykézlábra áll, a partnere pedig mögé térdel vagy kissé rádől kedvesére. Csípőbe kapaszkodni ér! Tuti tipp: ha G-pont orgazmusra vágysz, ezt a pózt neked találták ki.

Kettős élvezetek

Sokan hisznek a kettős stimulálásban a garantált orgazmus érdekében. Ebben a pózban kényelmesen hozzáférsz a csiklóhoz, ami a női örömök kulcsa! A Vágyaim.hu-n nem csupán G-pont vibrátorokat, de csiklóizgatókat is találsz!

Lovagló póz szexpóz - Vágyaim.hu szexshop

Lovagló póz

A férfi leül, és a nő fölé helyezkedik. Ebben a pózban az a jó, hogy a férfi több figyelmet tud adni a nőnek. Itt inkább a nő mozog, a férfi pedig a popsi vagy csípő megfogásával tud irányítani, míg a nő hatással van a mélységre és intenzitásra.

Így fokozhatod

Ha szeretnéd tovább fokozni az élményt, egy párvibrátor vagy egy péniszgyűrű a nektek való választás. A Vágyaim.hu-n mindkét termékből óriási kínálat vár, a csomagolás és kiszállítás pedig 100% diszkrét.

Ne feledjétek! Hamarosan érkezünk további izgalmas szexpózokkal is!

Vágyaim.hu szexshop

Tartalomhoz tartozó címkék: Hírek Pároknak Szexedukáció