Maszturbációs Május: 5 mód az ünneplésre

1. Egyszerűen maszturbálj! 

Ha Te is azok közé tartozol, akik nehezen találnak időt önmagukra, akkor valószínűleg az önkielégítés örömeit is ritkán tapasztalod meg. Pedig egy olyan tevékenységről beszélünk, ami számos pozitív hatással bír! Hogy milyenekkel? 

Például endorfinokat szabadít fel, amik nagyban hozzájárulnak a stressz csökkentéséhez, de bizonyos típusú fájdalmak csökkentését is segítik. De a saját testünk és vágyaink megismerésében is hasznosnak bizonyul, ami pedig a partnerrel való kommunikációt is megkönnyíti. 

2. Maszturbálj többet!

Egy 2015-ös kutatás szerint az emberek 44%-a hetente akár többször is magához nyúl, míg a megkérdezetteknek közel 14%-a csak évente maximum egyszer. Ha te nem az előbbi csoportba tartozol, akkor láthatod, hogy lehet még növelni a számot. Ebben a hónapban adj magadnak több énidőt, de ezúttal helyezd a fizikai vágyaidat az előtérbe! A hónap végén látni fogod, hogy milyen jó hatással lehet rád a maszturbáció!

3. Maszturbálj máshogy!

Az önkielégítés is válhat rutinná, ha nem viszünk bele változatosságot, és nem követjük a saját változásainkat. Mert bizony, a testünk és a vágyaink is folyamatosan alakulnak, így előfordulhat, hogy ami pár éve még tuti sikerrecept volt, az ma már nehezen hoz lázba, vagy lassabban juttat el a csúcsra. Kísérletezz új típusú érintésekkel és stimulációkkal, esetleg próbálj ki új pózokat az önkielégítés során is! 

4. Beszélgess a maszturbációról! 

Bár ez egy kifejezetten intim témakör, nem árt, ha kideríted, mások mit és hogyan szeretnek. Ahogy az élet többi területén is érdemes néha praktikákat ellesni másoktól, vagy kölcsönkérni más jól bevált sütireceptjét, úgy itt sem árt, ha néha más háza táján is körbenézel picit. Persze ehhez nem árt, ha vannak olyan barátok, akikkel őszintén és nyíltan tudtok egymással beszélgetni. De ha nincs ilyen ember a környezetedben, akkor az interneten is találsz kulturált fórumokat és blogokat, ahonnan ihletet meríthetsz.

5. Szerezz be egy új játékszert!

Lehet, hogy a kezeid érintésére esküszöl, de hidd el, am már rengeteg típusú szexjáték van, aminek érdemes adni egy esélyt – akár egyedül, akár párban is. Nemcsak bedugásra tervezett vibrátorok léteznek, és a realisztikus műpuncikon túl is van élet! Böngészd végig egy szexshop oldalán a kategóriákat, és válassz valami újszerűt, ami megmozgatja a fantáziádat. A Maszturbációs Május idején néhány népszerű, önkielégítéshez kimondottan alkalmas kényeztetőt akciósan szerezhetsz be a Vágyaim oldalán!  
 

Tartalomhoz tartozó címkék: Szexedukáció