Miért izgalmas választás a valósághű dildó?

Akár maszturbációhoz, akár az előjátékhoz, akár a tényleges aktushoz vetjük be, a valósághű dildó még visszafogottan fogalmazva is fantasztikus, pompás élvezet kínál. Ezeket az érzéki játékszereket ugyanis úgy alkották meg, hogy minden ínycsiklandó részletében a férfi nemiszervet utánozzák, természetesen rögtön bevethető, merev állapotban. 

De miért olyan népszerűek az elem nélküli, valósághű dildók?

Szokták mondani, hogy ahány ház, annyi szokás. Tovább gondolva a logikai feladványt, ahányféle zár, annyiféle kulcs illik bele. Nem vagyunk egyformák, ezért nem is mindenki kedveli azokat a mesterséges ingereket, amelyeket például egy vibrátor többfokozatú vibrációs, pulzáló, rezgő üzemmódja okozhat. Vannak például, akiknek annyira érzékeny a csiklójuk, hogy még a legalacsonyabb fokozat is kellemetlen túlstimulálást okozhat.

Azonban a vibrátorral szemben egy realisztikus darab egyenesen megköveteli, hogy megdolgozzunk a gyönyörért, nem a technikára bízza a vágykeltés nagy részét. Éppen ezért a valósághű dildó minden játékossága ellenére sokkal természetesebb érzésekkel és ingerekkel stimulál. 

Ehhez valószínűleg az is hozzájárul, hogy a valósághű dildó – néhány extrémebb színválasztást leszámítva – minden részletében hűen tükrözi az ellenállhatatlan pénisz tulajdonságokat. A részletesen kidolgozott makk, az erekkel borított felszín, a herék kialakítása nemcsak a hüvelyt, de a szemet és a pajzán gondolatokkal megspékelt fantáziát is kényezteti.

Az a bizonyos plusz, amit csak a valósághű dildó adhat

A realisztikus dildó legnagyobb előnye pont az a tulajdonság, amit a vibrátor párti felhasználók hátrányként emlegetnek. Nevezetesen az, hogy nem tartalmaz elektromos alkatrészeket, vagyis motort vagy elemet. Ennek hiányában a tervezők is sokkal kreatívabbak lehetnek, már az anyagválasztást illetően is.

Végül is, szétnézve a Vágyaim.hu valósághű dildó kínálatában, nemcsak műanyag, illetve szilikon játékszereken akadhat meg a tekinteted. Üvegből és fémből, esetleg gránitból készült kemény darabokat is találhatsz. Hogy mi ebben a pláne? Az a robosztus keménység, amivel ezek a szexjátékok ingerlik a csiklódat, a hüvelyedet vagy akár popsidat. 

Ráadásul, ha ezen keményebb anyagok közül választasz, akár a hőmérsékleti játékkal is feldobhatod az önkielégítés vagy aktus érzéki perceit. Tedd be őket 20-30 percre a fagyasztóba vagy egy tál jéghideg vízbe, vagy épp ellenkezőleg: melegvízbe. 

Utána már csak azt kell eldöntened, hogy hol is szeretnéd kezdeni a játszadozást a tűzforró vagy szuper hideg valósághű dildóval? A mellbimbóidnál? A csiklódnál? Vagy inkább rögtön a dolgok közepébe vágnál? Mindegyik nyerő ötlet!

Emellett gondoljunk csak bele: mivel nincs egyetlen árammal működő porcikája sem, ezért a víz alatti, melletti, fölötti használattól sem kell visszariadni. Nyugodtan magunkkal vihetjük a zuhany alá, a kádba, de akár a tóba vagy tengerbe is. Ezzel az egyetlen lépéssel máris számtalan olyan lehetséges maszturbációs és szexforgatókönyv közül választhatsz, amit a vibrátor mellett első körben kellett volna lehúznod az ínycsiklandó étlapról.

Még valami: a valósághű dildókat férfiak és nők egyaránt használhatják, nincsenek korlátok (hacsak nem fogy ki a síkosító). Nem csoda tehát, hogy az összes szexjáték közül a valósághű dildó az egyik legnépszerűbb darab, amely tökéletes, minden porcikájában erotikus élvezetet tud nyújtani.

Tartalomhoz tartozó címkék: Szexedukáció