Nem túl szexi, de szükséges: a szexbaba tisztálkodási rutinja

A szexbaba olyan izgalmas játékszer, ami kizárólag a te orgazmusodért dolgozik. Ráadásul az Ultimate Fantasy Dolls babák már ránézésre is olyan élethűek, hogy szinte megszólalnak. Az ingerlően gömbölyű popsi és formás mell, az erotikus csípővonal, a hosszú és szép láb, a gyönyörű arc és frizura… Minden külső tulajdonsága csábít, hát még a belső, struktúrált porcikái!

Orális szexszel, hüvelyi behatolással és anális szexszel egyaránt kényeztethet, ráadásként a mozgatható ízületeknek köszönhetően szinte bármilyen pózba beállíthatod. Attól sem kell tartanod, hogy megárt nekik a szenvedélyed, mert a stabil fémváz minden érzéki lökést bírni fog, legyen bármilyen heves a sorozatod.

De van egy dolog, amire a szexbaba is nagyon kényes

Ez pedig nem más, mint a tisztítása, tisztán tartása. Mivel egy szimpla guminő ár meg sem közelíti a szexbabáét, érdemes komolyan venni a játékszer tisztán tartását. Ha jól gondoskodsz róla, akkor több éven, akár évtizeden át észvesztő orgazmushoz juttathat, ami borsos ára ellenére remek hosszú távú befektetéssé teszi. Emiatt a tisztítása az a feladat, ami bár nemszeretem kategória, mégsem érdemes megspórolni.

Hogyan tisztítható az élethű guminő? Első használat előtt érdemes végigtörölni a babát egy nedves törlőkendővel, de ha igazán biztosra akarsz menni, a langyos víz és szappan kombó mellett, speciális tisztítószerrel is lekezelheted. Főleg, ami az érzéki járatokat illeti. Fontos, hogy utána puha törülközővel töröld át a szexbaba minden egyes porcikáját.

Használat után leginkább azokra a testrészekre kell koncentrálnod, amelyekben jártál és élveztél. A szájára, vaginájára, esetleg a popsijára és ha például a mellére vagy az arcára fröccsent a gyönyöröd, ezeket a területeket is fontos megtisztítani. Amennyiben kivehető alkatrésze is van a kedvesednek, egészen egyszerű a dolgod, hiszen csak kiveszed és elmosod a fentebb vázolt módon. Utána, illetve a száradást követően ne feledkezz meg a regeneráló púderről sem!

Nem viccelsz? Guminő és púder?

Bizony ám, a regeneráló púder (a Vágyaim szexshopban könnyen beszerezhető) fontos kiegészítője a szexbabádnak. Arra hivatott, hogy rendszeres használatával megőrizze a guminő bőrének bársonyos puhaságát, gyakorlatilag olyan, mint egy testápoló, csak por formájában használhatjuk, főként a kényesebb helyeken. Ezt és a tisztítószereket egyébként külön is be tudod szerezni, amennyiben elfogyna a játékszer mellé csomagolt adag.

Ezen felül a vízbázisú síkosítót nemcsak a saját gyönyöröd és a súrlódás megkönnyítése érdekében érdemes bevetni, hanem azért is, hogy a gyakori és / vagy heves használat még véletlenül se tegyen kárt a babában, ne kezdjen el például repedezni.

Ha pedig már tisztán tartás, akkor a hajáról se feledkezz meg, főleg akkor, ha szívesen húzogatod szex közben és ha úgy jön ki a lépés – azaz a lökés – akár rá is élvezel. Ne aggódj, nem kell külön fodrászszalont nyitnod azért, hogy az álomnőd haja mindig rendben legyen. Csak vedd le róla, mosd meg samponnal és balzsammal, majd hagyd a szabad levegőn megszáradni. Esetleg egy parókatartóra ráhúzhatod, de a hajszárítót kerüld el messzire.

Tartalomhoz tartozó címkék: Szexedukáció

Kapcsolódó termékek