Vibrátor pároknak: a párvibrátor érzéki ajándékai

Főleg a hosszú távú kapcsolatokra igaz, hogy egy idő után lankadni kezd a szenvedély. Már nem szexeltek olyan gyakran és intenzíven, észrevétlenül a rutinos mozdulatok válnak döntővé és esetleg még az intimitás is elkezd kikopni a kapcsolatotokból. Annak érdekében, hogy ne jussatok el erre a szintre vagy éppen azért, hogy életben tartsátok a tüzet és a kíváncsiságot, egy párvibrátor tökéletes választás lehet.

A leggyakoribb párvibrátor tévhitek

Bár a nők fantáziáját többnyire izgatja, a tapasztalat azt mutatja, hogy a férfiak egy része nem szívesen használ vibrátort és más szexjátékokat az együttlét során. Ennek oka többek között az, hogy vetélytársként tekintenek a vibrátorra, mert úgy gondolják, hogy a saját férfiasságuknak önmagában elégnek kellene lenniük ahhoz, hogy kielégíthessék a partnerüket, ezért gy „harmadik fél” bevonása az önbizalmukra lehet káros hatással.

Gyakori indok az is a párvibrátor használata ellen, hogy kényelmetlen a viselete, nehézkes a használata és annyi pluszt nem ad az együttléthez se a nőnek, se a férfinek, hogy érdemes legyen kísérletezni vele. Más párok inkább attól félnek, hogy a párvibrátor rossz hatással lesz a párkapcsolatra és a szexre. Szerencsére ezeket a tévhiteket tételesen meg tudjuk cáfolni: van 3 meggyőző indokunk, hogy miért nem kell ellenségként tekinteni a párvibrátorra.

Ne ellenségként tekintsetek rá, hanem jóbarátként!

1. Kényelmes méret és egyszerű kezelhetőség

A párvibrátor típusok többsége olyan C-alakú szexjáték, ami a nagyobb méretű játékszerekkel ellentétben könnyű, többféle módon felhelyezhető, egyszerűen tárolható. Ráadásul akár a nyaralásra is magatokkal vihetitek ezt a zsebméretű csodát.

A kezelhetőségére sem lehet panasz, hiszen vannak olyan típusok, amelyek távvezérlés segítségével – távirányítóval vagy akár egy okostelefon appal – is irányíthatók, így a kezeiteket másra is használhatjátok. További előny, hogy itt nem az elemek kitartásától függ a gyönyöröd, hiszen a párvibrátor olyan fejlesztés, ami bármikor újratölthető.

2. Sokoldalú funkcionalitás: nemcsak a nő gyönyörére koncentrál

A C-alaknak köszönhetően a párvibrátor többféle módon használható, ráadásul nemcsak a nők viselhetik. Kitűnően használható csikló- és G-pont stimulációra például, amikor az egyik vége a csiklóra felfeküdve ringat az orgazmusig a rezgésekkel, míg a hüvelybe helyezett vége a G-pontot izgatja. Mindemellett pedig a behatolás során a péniszt és a herét is izgatja.

Ugyanakkor a párvibrátort férfiak is hordhatják, hiszen akár here- és péniszstimulációra is használható, de ha jobban elforgatjátok, akár a gátat is érzéki kényeztetés alá vonhatja. Az pedig az érzéki cseresznye a hab tetején, hogy orális szex során is pikáns élményekkel kecsegtet. Akkor is, ha kapod, de akkor is, ha te adod, akár a párod, akár te viseled.

3. Nem távolságot, hidakat épít közöttetek

A tévhitek ellenére a párvibrátor használata nem éket ver, hanem fokozza a párok közötti intimitást. Ennek oka többek között az, hogy az orgazmus, egymás testének és reakcióinak újbóli felfedezése, az átélt új élmények miatt közelebb fogjátok érezni magatokat egymáshoz.

Nemcsak testileg, hanem lelkileg is, hiszen a párvibrátor a szexet sokkal „párközpontúbb”, egymás élvezetére koncentráló élménnyé teszi és segíthet abban is, hogy közösen érjetek fel a csúcsra. A Vágyaim szexshopban is nagy kínálatban megtalálható párvibrátor ezért pontosan az a szexjáték, ami segíthet életben tartani a tüzet. Neki köszönhetően a kreativitás, az érzékiség és a gyönyör a párkapcsolatotok visszatérő vendégei lesznek. 

Tartalomhoz tartozó címkék: Szexedukáció