We-Vibe párvibrátor - élvezzétek együtt!

Kicsi és diszkrét, kellemes tapintású erotikus játék, és emellett olyan élményt ad mindkettőtöknek, amit eddig soha nem tapasztalhattatok!

Ezt a terméket úgy hívják: We-Vibe. Egy rugalmas, szilikonból készül és anatómiailag tökéletesen formázott izgató, mindkettőtök örömére!

Már a doboza is újszerű, ízlésesen megtervezett kütyüt sejtet, hisz első ránézésre nem mondaná meg senki, hogy egy szexjátékról van szó. Az igazi meglepetés viszont akkor ér, mikor először a kezedbe veszed. Rendkívül kisméretű, hajlékony, és kényelmes, puha anyag borítja.

Nincs zsinór, elem vagy kapcsológomb. Ez az izgató kifejezetten úgy lett tervezve, hogy szeretkezés közben használható legyen mindkét fél örömére, és külseje se ijesszen el senkit valami új kipróbálásától. Nagyon kényelmes, könnyen használható, na de hogyan is?

Hogyan működnek a We-Vibe párvibrátorok?

Az egyik vége megfelelően illeszkedik a hüvely belső falához, ahol a G-pontot masszírozza, míg a másik vége kívülről rásimul a csiklóra és a választott ritmusnak megfelelően izgatja azt. A hagyományos misszionárius póz is extra különleges lesz tőle! Együttlét közben redőzött felülete és a kétmotoros technológia egyszerre stimulálja a két kéjpontot! A két vég közötti rész úgy van lekeskenyítve, hogy a pár hölgytagja minden kellemetlenség nélkül képes legyen befogadni párját is a We-Vibe mellé.

Ha minden és mindenki a helyén van, a távirányító megnyomásával közösen kiválasztható a legkellemesebb vibráció mindkét fél részére. Az érzés lényege, hogy szeretkezés közben a pénisz mozgása folyamatosan hol a csiklóhoz, hol a G-ponthoz nyomja az izgatót, és ez váltja ki az elsöprő orgazmust! És nem csak a hölgyekét!

A férfiak legalább annyira, ha nem jobban élvezik a vibrálást, mely a péniszen is átáramlik! Az érzéki előnyök mellett számos praktikus jellemzővel is rendelkezik a We-Vibe.

A beépített akkumulátornak köszönhetően extra hosszan bírja, hatféle rezgésmóddal. Nem utolsósorban vízálló, tehát akár jakuzziban is lehet használni, sokszorozva az erotikus impulzusokat. Első használat előtt érdemes az akkut 24 órán keresztül tölteni a maximális élettartam elérése érdekében. A hölgyeknek jó hír, hogy társ híján egyedül is lehet használni, a hatásból vajmi keveset veszít! Akinek a méret a lényeg – és itt az, hogy elég kicsi legyen: 2 x kb. 8cm hosszú, 2,5cm széles, súlya CSAK 60 gramm! Használatához vízbázisú síkosító ajánlott.

A We-Vibe párvibrátor tehát nem csak egy egyszerű G-pont vagy klitorisz vibrátor, hanem egy sokoldalú és könnyen kezelhető, prémium minőségű szexuális segédeszköz, mellyel akár a hagyományos misszionárius pózt is fel lehet dobni, mindkét fél örömére!

Tartalomhoz tartozó címkék: Szexedukáció