Az izgalom mindenkinek jár – Új Zestra stimuláló olaj

Tudtad, hogy előbb vagy utóbb minden nő megtapasztalja élete során a szexuális vágy, izgalmi állapot vagy az orgazmuskészség hiányát? Sajnos ma még nem áll rendelkezésünkre olyan eszköz vagy készítmény, ami garantáltan újraindítja a fizikai késztetést vagy biztosítja a kielégülést. Ám a Zestra® intim olaj képes rá, hogy jelentősen növelje a lehetőségét a vágy fokozásának és az orgazmus megélésének. 

Rengeteg nő szembesül vele, hogy a szexuális vágy már nem jön olyan könnyen, mint régen, de akár arról is, hogy egyszerűen csak nem sikerül olyan természetes módon „hangulatba jönniük”. Ez életkortól és egészségi (fizikai vagy mentális) állapottól függetlenül is jelentkezhet, így nem érdemes miatta szégyenkezni. Fontos azonban tudni, hogy kis odafigyeléssel és egy megfelelő készítménnyel – vagy akár szexuális játékszerrel – sokat lehet javítani a helyzeten. Ilyen készítmények a különféle vágyfokozók, illetve stimuláló gélek és krémek, melyek direkt módon alkalmazva növelik a vágyat és az intim részek érzékenységét. Ezek közé tartozik a Zestra, sőt, ki is emelkedik közülük – köszönhetően a fejlesztését megelőző rengeteg kutatásnak, valamint a klinikai teszteknek. Utóbbiak bizonyítják, hogy a hasonló gondokkal küzdő nők életében jelentős minőségi változást eredményezhet a használata. De ne szaladjunk ennyire előre!

Mi az a Zestra intim olaj és hogyan működik?

A Zestra® különböző növényi olajok és kivonatok biztonságos, maximálisan természetes, hormonmentes és szabadalmaztatott keveréke, amit azért hoztak létre, hogy a nők intim érzékenységét növelje – különösebb erőfeszítés nélkül. A helyileg alkalmazott Zestra® bizsergő érzést biztosít az intim területeken, ez pedig természetes izgalomhoz vezet. Ráadásul ez minden használat során így történik, a hatékonyság nem csökken a rendszeresen alkalmazás mellett sem.

Ennek is köszönhető, hogy az USA-ban már több mint 10 éve forgalomban lévő Zestra olajat sokmillió nő használja hosszú ideje, most pedig már Magyarországon is kaphatóvá vált.

Mivel a vágy vagy az orgazmuskészség hiánya minden korú nőt érinthet, ezért a Zestrát is úgy alkották meg, hogy valamennyi korosztály képviselője használhassa. A Zestra-hatás átéléséhez nincs más teendő, mint a tervezett szexuálsi tevékenység előtt 5 perccel bekenni az olajjal a csiklót és közvetlen környékét, valamint a szeméremajkakat, enyhén belemasszírozni a bőrbe. Az érzés - amit egyesek melegségként, mások bizsergésként írnak le – nagyjából 3-5 perc múlva meg is érkezik, majd akár háromnegyed órán át is kitart. (A legintenzívebb stimulációra nagyjából 10 perc elteltével lehet számítani.)

A Zestra-hatás azt is eredményezi, hogy valamennyi érintés hatása is felfokozódik, így a maszturbációt és az együttléteket is élvezetesebbé teszi. A szexuális örömök (újbóli) felfedezése pedig a mentális jóllétet is támogatja.

Tényleg működik a Zestra stimuláló, intim olaj? 

Az orvosok bevonásával fejlesztett, és orvosok által is ajánlott Zestra® készítői nem bízták a véletlenre a dolgot, ezért egy klinikai teszt keretein belül 276 nő (31 és 65 év közötti) bevonásával vizsgálták meg a készítmény hatásait. A kontrollcsoportos vizsgálat során az alábbi fontos megállapításokat tették:

  • A Zestrát használó nők 69%-a tapasztalt javulást a szexuális tevékenységeinek minőségében.
  • 66,3% könnyebben ért el orgazmust a szokásosnál.
  • 78% tervezi újra használni a Zestra stimuláló olajat.
  • 93% javasolná más nőknek a Zestra kipróbálását.
  • 34,6% gyakrabban élt át orgazmust a Zestra használata után.
  • A vizsgált csoport átlagos szexuális elégedettségi szintje 48,6% -ról 74,6%-ra emelkedett a tesztidőszak végére.
  • A tesztben résztvevő nők partnereinek elégedettségi szintje 59,2%-ről szintén 74,6%-ra nőtt.

Ha még ezek után sem vagy benne biztos, hogy neked való, de szívesen kipróbálnád, válaszd a Zestra próbacsomagot! Ebben a kiszerelésben 3 db tasakot találsz, melyek mindegyike 1-2 használatra elegendő. 

De megveheted rögtön a gazdaságosabb és praktikusabb, pumpás adagolóval ellátott kiszerelést is, melyből átlagosan 3-4 nyomásnyi olaj elegendő a hatás eléréséhez. Természetesen minden test kissé más, így érdemes a saját igényekhez igazítani a használt mennyiséget.

Bármelyik mellett is döntesz, mindenképp tartsd be a használattal kapcsolatos előírásokat, melyeket a termék adatlapján is megtalálsz!
 

Tartalomhoz tartozó címkék: Ajánlók Termékbemutató Újdonság

Kapcsolódó termékek