Igazi meglepetés szex a karácsonyfa alá, nem csak pároknak!

A We-Vibe volt az első, aki világszerte először és legnagyobb példányszámban eladott párvibrátorát alkotta meg.

Ha a Sync teljesítményét nézzük, ez a legerősebb és eddigi legjobb termék, amit valaha teremtettek. A Sync teljesen alkalmazkodik a testhez és közben gondoskodik a maximális élvezetekről is.
Amikor a nő szex közben viseli a Sync-et, stimulálja a klitoriszt és a G-pontot is, és eközben a férfi is élvezheti a vibrációt. Így a kis csodaszerkezet nem hogy ajánlott, kötelező is a szeretkezésekhez, hiszen óriási élményt nyújt mindkét félnek.

Mivel a két test nem egyforma és minden pár más, a Sync-et állíthatóvá fejlesztették, így a klitorisz és G-pont stimulációhoz be lehet állítani az ideális formát.  Mindenkinek meg kell találnia a számára kellemes felhelyezést és a Sync kényelmes és jól illeszkedő marad, még pozitúra váltás esetén is.

Bárki, aki a Syncet az okostelefonjával és az ingyenes We-Connect applikációval összekapcsolja, még több játéklehetőséget kap. Mindenhol vezérelni tudja a Sync-et, így aztán a vibrációt együtt tudják élvezni, mindegy mekkora távolságból .

A We-Connect applikációnak két exkluzív funkciója is van a Sync-hez. Az egyik az ún. érintő-mód , mellyel egyidejűleg lehet szabályozni a vibrálást, a másik pedig a ritmus-mód, ahol a kiválasztott kedvenc zenére képes vibrálni a Sync. Az egyszerű távvezérlésnek köszönhetően könnyen lehet változtatni a módokat és az intenzitást is a szeretkezés közben.

A Sync-nek minden funkciója megvan, amit egy magas minőségű szexjátéktól elvárhatunk.
A testre veszélytelen szilikon anyagból készült, újratölthető, vízhatlan és halk. Ezenkívül a We-Vibe Sync az exkluzív, egyedülálló vibrációján túl, diszkrét tárolást biztosító tokkal is rendelkezik, feltölthető és útközben is velünk lehet.

Ha újra felfűtenéd a hálószoba hangulatát vagy egyszerűen csak megfűszereznéd az együttlétet, szerezz be egy Sync-et te is és az ünnepek alatt avassátok fel a párvibrátorok koronázatlan királyát!  

Tartalomhoz tartozó címkék: Termékbemutató