Ezzel a játékkal jobban megismerheted a párod – és magadat is: Monogamy teszt

Léteznek remek kétfős társasjátékok, amik nem csak pároknak szólnak, de vannak kifejezetten párkapcsolatban élők számára megalkotott társasok is, mint például a Szexpedíció vagy az Adsz vagy Kapsz?, amikkel még a régóta együtt élők is megtudhatnak magukról, egymásról ezt-azt.

Az egyik legismertebb, felnőtteknek szóló társas a Monogamy, ami az imént említett két játékhoz hasonló koncepcióra épül. Eleinte beszélgetésre ösztönöz, majd segít fokozni az élményt - az arcra adott pusziból idővel nyelves csók, a laza előjátékból vad, szenvedélyes pillanatok lesznek.

Rólatok szól

A Monogamy méretes dobozában egy táblát, néhány bábut, valamint négy pakli kártyát találhatunk. Miután hangulatba helyezkedtünk, megteremtettük a szükséges körülményeket egy meghitt (és/vagy vad) estéhez, kezdődhet a kalandozás a legenyhébb, pink (Intim) szinten. Itt egymás megismerése a cél, a kártyákon beszélgetésindító mondatok szerepelnek mindenféle témákban. A párok megbeszélhetik, mik a fő céljaik az életben, mesélhetnek egymásnak múltjukról, kedves emlékeikről, kedvenc sminkekről, de a játék arra is bátorít, hogy a felek több pozitív visszajelzést adjanak egymásnak a mindennapokban, több kedvességgel tegyék boldogabbá egymást. Ezen a ponton még a testiség csak felületesen van érintve.

Miután lement két kör, jön a következő pakli: a Szenvedélyes kártyákon már izgalmasabb, izgató feladatokat olvashatunk, amik határaink feszegetésére, illetve fantáziálásra ösztönöznek. A dolgok a Forró szinten indulnak be, itt már több az olyan feladat, aminek teljesítésére sokan valószínűleg nem vállalkoznának - nem baj, ha nem akarsz kávéval a szádban játszadozni a párod testrészeivel, vagy szőlőt szétnyomni a hátsóddal. A fontos, hogy jól érezzétek magatokat, és csak azokat a dolgokat próbáljátok ki, amikhez mindkettőtöknek van kellő kedve és nyitottsága. A negyedik pakliban Fantázia kártyák szerepelnek, amik ötleteket adnak nem hétköznapi helyzetek, pillanatok megéléséhez.

A játékmenet során dobni, majd lépni kell, az egyes mezőkhöz mind-mind más feladat tartozik. A kártyahúzás mellett lehet ivás, vetkőzés, csókolózás, masszázs, vagy akár erotikus tánc és az erogén zónákon való kalandozás is. A legfontosabb, ahogy más párkapcsolati játékoknál is, hogy ne vegyétek túl komolyan a szabályokat: ne fogjátok vissza magatokat, ha késztetést éreztek arra, hogy egymásnak essetek, és ne kényszerítsétek egymást bele semmi olyanba, amit nem szeretne megtenni.

Ha nyitottak vagytok arra, hogy kilépjetek a komfortzónátokból, vagy épp valóra váltsátok fantáziátokat, jöhetnek a játékszerek, amikből a Vágyaim.hu-n rengeteget találhattok. Külön érdemes csekkolni a most akciós Satisfyer Pro+ G-Spot vibrátort, ami közös játék és magányos pillanatok során egyaránt jól jöhet. A különleges kialakítású eszköz hüvelyi vibrátor és csiklóizgató egyben, ami rezgő motort és szívókorongot egyaránt használ a legjobb élmény elérése érdekében. Vízálló, valamint beépített akkumulátorral rendelkezik, nem kell vesződni az elemekkel. Többféleképp használható, a szívó impulzusok 11, a rezgés pedig 10 különféle módban szabályozható, de a két komponens külön is működik. Ha meglepnéd a párod vele, vagy akár magadat, nem lesz jobb alkalom arra, hogy ezt beszerezd!

 

A cikk eredetileg a Gamestar.hu oldalán jelent meg.

Tartalomhoz tartozó címkék: Pároknak Termékbemutató Teszteltük

Kapcsolódó termékek

(43)

Monogamy társasjáték (magyar)

11.990 Ft
- 8%
10.996 Ft
Raktáron