Fekete Vágy vibrátor - olvasói teszt

A rendelésünk egy jelöletlen csomagban érkezett meg hozzánk, ami igencsak jól tud jönni, ha nem akarunk ízelítőt adni izgalmas életünk néhány szeletéből. A kartondobozban rejlő papírrengetegnek hála a vibrátor nem sérült meg a szállítás során.

Miután felbontottuk a csomagot, egy újabb dobozzal találtuk szemben magunkat, mely a vibrátort tartalmazta a használati utasítással együtt, amin sok szép nyelven volt, csak a magyar nyelvű maradt ki belőle.
 
Amint elővettük  a vibrátort, első ránézésre kissé megijedtünk. A 3-4 cm-es vastagság, amit mi itthon lemértünk a vonalzóval, a való életben vastagabbnak tűnt. A felülete erezett, redőzött, hasonlít egy igazi péniszhez, sőt még „szőrszálakat” sem felejtettek el kialakítani az alján. Kicsit erősebben megnyomkodva éreztük, hogy a fekete köpeny alatt nem mindenhol töltötték ki a belső részt, emiatt néhol keményebb, néhol pedig puhább volt. A makk rész ellenben kellemes tapintású, nyomásra úgy tűnik, mintha keményebb szivacs lenne a sötét burok mögött.
 
Gyorsan fogtunk 2 darab ceruzaelemet, és belehelyeztük az eszközbe, elvégre nem vibrátor a vibrátor vibráció nélkül. Az egyetlen negatívum a mi fekete örömszerzőnknek nem volt más, mint a szabályzó, amivel a rezgés intenzitását állíthatjuk be, illetve a letekerésével elemeket tehetünk bele.  
Miután a szabályzó belsejében feltüntetett módon behelyeztük az elemeket - a lényeg, hogy az ellentétes oldalukat lássuk, így már nem lehet nagy baj -, a szabályzó gomb tekerésével tudtuk bekapcsolni őket. Mindez igazán szépnek, jónak és egyszerűnek hangzik, ám ha csökkenteni kívánjuk a rezgés erejét, akár az egész szabályzó a kezünkben maradhat.
 
A rezgés kellemes, nem túl erős, csak hangos. Az intenzitás növelésével a hangereje egyre erősödik, ami kicsit zavaró, elvégre nem ez a legideálisabb aláfestő zene izgatott alkalmaink egyikén. A motort a vibrátor közepén helyezték el, nem a makknál, ezért behatoláskor kellemes érzést nyújtott a közepesen erős rezgés, amivel kipróbáltuk. A külseje elsőre túlságosan barázdáltnak tűnt, de végül semmiféle kellemetlenséget nem okozott.
 
Érdemes használni síkosítót, hogy ez a fekete vibrátor minden fennakadás nélkül elmerülhessen bennünk. Egy tippet még megemlítenék, így a vége felé közeledve: mártsuk meleg vízbe a vibrátort. Kicsit furcsa gondolat lehet, de a felmelegített vibrátor számomra csak tovább növeli az örömteli pillanatok hangulatát. Mártogatásnál vigyázzunk a szabályzóra, ne kerüljön bele víz. (Megjegyzés: ennél jobb és biztosabb megoldás  a melegítő hatású síkosítószer használata , akkor nem kell a meleg vízzel bajlódni)
 
Összegezve, egy egészen  ügyes kis vibrátor  jutott a kezünkbe. Nem azt mondom, hogy ez a világ legeslegjobb vibrátora, de ebben az árkategóriában nem rossz választás. Negatívumnak a hangját és a nehézkes irányítást lehetne felhozni, illetve még azt is ide sorolnám, hogy használat közben többször váltogatnom kellett a kezem, mert rövid idő alatt elnehezült a kezemben – vagy nekem kéne gyúrnom egy kicsit? :)
 
A vibrátor adatai:
  • 2 db AA elemmel működik
  • Nem vízálló!
  • Péniszforma hosszúsága: 14-15 cm
  • Szélessége: 3-4 cm
 
Tartalomhoz tartozó címkék: Termékbemutató Teszteltük