Síkosító - Sikositok a Vagyaim.hu szexshopban

SíkosítóSíkosító durex

A Vágyaim szexshop különféle egzotikus masszázsolajokat, hagyományos és ízesített síkosítókat, illetve speciális óvszereket kínál, amelyek nélkülözhetetlenek az egészséges és teljes kielégítést nyújtó szexhez, illetve az önkielégítéshez.

Masszázsolajokat és krémeket számtalan módon hasznosíthatsz: lendületet visznek egyhangú estékbe, buja hatást kölcsönöznek egy unalmas hátmasszázsnak és csökkentik a súrlódást, gondoskodnak róla, hogy bőröd bársonyos, sikamlós és sima maradjon.

A síkosítók között vannak vízbázisúak, olajbázisúak és vannak különböző illatanyagokkal dúsított síkosítók is, így mindenki megtalálhatja a számára leginkább megfelelőt. Különösen ajánljuk egyes édes illatok, mint például a vanília vagy csokoládé kipróbálását. A síkosítók egy része vágykeltő anyagokkal van kombinálva, így kettős hatásuk van. A síkosítók alkalmasak arra, hogy az első alkalommal vagy huzamosabb idő kihagyása után a szexuális élményt megkönnyítsék.

Arra is kitűnőek, hogy lehetővé tegyék a zuhanyzóban vagy egy hidromasszázs kádban való szeretkezést, ahol egyébként a víz jelenléte szárazságot okozna.

Tartalomhoz tartozó címkék: Ajánlók