✽ Karácsonyi vibrátorajánló - 2. rész! ✽

Karácsonyra vibrátort, vagy bármi más örömszerzőt ajándékozni abszolút belefér, efelől semmi kétség, pláne akkor, ha meggyőződtél arról, hogy vevő lenne-e rá a párod. Ha igen, csak arra ügyelj, hogy a csomagot akkor add át, amikor már csak kettesben vagytok, és ne keverd el egy másik ajándékkal a család legnagyobb „meglepetésére” :). Ajándékozhatsz neki csak ilyet is, de akkor lesz nagy a meglepődöttség, amikor már megkapta az ajándékát, és nem is számít utána másra… Pedig lesz ott még valami… Amit már aznap éjjel ki is próbálhattok! Gondolj az ilyen ajándékra úgy, mint egy plusz fűszer a kapcsolatban! Ha sótlan már a szex, kell egy kis plusz ízfaktor!

Az előző cikkben a páros örömszerzőkre koncentráltunk, amiket mind a ketten, aktus közben használhattok. A tervezők ügyeltek a kényelmi szempontokra, így úgy gyártották őket, hogy beférjen az eszköz is, és a pénisz is a hüvelybe. Ha többet szeretnél róluk tudni, nézd meg a korábbi cikkünket.

Most viszont evezzünk teljesen más vizekre! A mai részben a meglepetéscsomagokról fogunk írni!

Meglepetéscsomagok – telis-tele erotikával

Miért jó választás a meglepetéscsomag?

  • rengeteg lehetőség van bennük hála, a sokféle összetevőnek
  • mivel tartalmuk kismértékben változhat, - tehát olyanok, mint a zsákbamacska,- így neked is nagy meglepetéssel szolgálhat
  • minden este találtok benne valamit, ami éppen passzol a szexuális étvágyatok nagyságának

8 féle meglepetéscsomagot, ajándékszettet mutatunk be röviden, biztos lesz olyan köztük, amelyik megragadja a fantáziád. Már csak az a kérdés, melyik lesz az igazi?

1.) Sötét fantáziák csomag

Mindenkinek vannak fantáziái... Van, akinek egy kicsit sötétebb. Emlékszel még a kapcsolatotok elejére? A vad, mindent elsöprő szenvedélyre? Annak csak örülni lehet, ha ez még a mai napig is kitart, de ha érzel egy kis megfakulást, szürkeséget, épp ideje a megfelelő mederbe terelni a szex témát kettőtök között!

Ebben a csomagban olyan eszközöket találtok, amikkel már gyakorolhatjátok a kikötözős szexet például. Felejtsd el a madzagokat és a rongydarabokat. Ez a csomag a Szürke ötven árnyalatát idézi!

A csomag tartalma:

-ostor, - bondage szalag,  -óvszer,  -anál kényeztető,  -síkosító,  -bilincs,  -vibrátor, hozzá tartozó elemmel,  -szemmaszk

2.) Meglepetéscsomag pároknak

Szereted a nagy, vastag anyagú levélborítékok felnyitását? Főképp azokét, amelyek érezhetően tele vannak mindenféle jó holmival? 

Ebben a meglepetéscsomagban olyan ajándékok lapulnak, amik nem feltétlenül a kikötözős szex kedvelőinek lettek kitalálva, hanem azoknak, akik ugyan meg vannak elégedve a jelenlegi szexuális életükkel, mégis szeretnék egy ici-picit feldobni! Ebben segítségre lehet például egy szexuálisan túlfűtött masszázs, vagy a letakart szemek, az érzékek elvesztése. 

A csomag tartalma:

- fehérnemű,  - szexjátékszerek, -DVD, -erotikus, vicces ajándékok és minden amit csak el lehet képzelni!

3.) Játékos szerelem szett

Szerettek kockázni és a véletlenre bízni magatokat akár egy kicsit is? Igazán izgató, amikor nem tudjátok előre mi lesz a következő szexpóz, és a kocka hozza majd meg a döntést! Ha elég játékosnak érzed magatokat, akkor nagyon ajánljuk ezt a csomagot egy szexi plusz meglepetésnek Karácsonyra!

A csomag tartalma: 

1db kiváló minőségű masszázsolaj, 1db színes, erotikus fotómagazin, 1db szexi alsó nőknek (100% Polyamid, egyenméret), 1db vadító alsó férfiaknak (100% Polyamid, egyenméret), 1db masszázskrém, 1db vibrátor (elemmel) és 2 db dobókocka.

 

4.) Határtalan gyönyör szett

Tudod mit? Ha már szettet veszel, tervezz nagyban! Ez a szett 19 részes!!!
Ötleteket meríthetsz a forróbb szexhez a benne található kis 69 Szextipp füzetből, beöltözhetsz szexistennőnek, vagy szexistennek, miközben odabilincseled párod az ágyhoz és erotikus masszázzsal kényezteted... Ez csak egy fantázia, ezer meg ezerféle módon játszadozhattok egymással a gyönyör szett segítségével!
 

A csomag tartalma: 

- 1 db 69 Szextipp füzet,  - 1 piros, tüll bikini, - 1 női tanga, - 3 tanga férfiaknak, - 3 Potencia-kondom, - 1 Kéjes ujj szett (2 darab), - 1 péniszgyűrű, - 1 pár bilincs, - 1 vibrátor-szett (2 darab feltéttel, elemmel), - 1 erotikus masszázsolaj, - 1 Flutschi síkosító, - 1 szexkártya, - 1 intimdísz-szett, - 1 fekete szemmaszk, - 1 erotikus DVD (Amit a nők csakugyan akarnak, kb. 130 perc) A csomag tartalma kis mértékben változhat.

 

5.) 1001 éjszaka szett

Igazi orientális kaland! Vonzónak tartod az egzotikus örömszerzést? A távol-keleti hangulatot? Ezzel a szettel egy igazi kis kéjszobává varázsolhatod a hálószobátokat!  Minden benne van, ami segít feltérképezni az erogén zónákat, a legérzékenyebb részeket a párod testén, ami hangulatba hoz titeket egy pillanat alatt!

A csomag tartalma:

Kámaszútra könyv (német nyelven), 1 férfi és 1 női szextanga, 1 fekete pamut szemmaszk, 1 illatos hangulatgyertya alumínium dobozban, 1 erotikus masszázsolaj (100ml), 3 Secura kondom 1001 éjszaka, 1 erekciógyűrű, 1 pár kéjgolyó, 1 redőzött vibrátor (16,5cm hosszú, átmérője 2,5-3cm), 50ml Flutschi síkosító, 1 felragasztható köldökdísz.

 

6.) A vágy eszközei szett (piros)

"A szürke ötven árnyalata" fanok vagytok? Esetleg mondd neked valamit a "Red Room", azaz Vörös szoba? A könyvben szereplő egyik szexjelenet eszközei találhatóak a szettben!  Kikötözés, szem letakarva, érzéki masszázs, és ki tudja... Hódíts és tarolj az ágyban a meglepetés erejével! Akárcsak úgy, mint ahogy tette azt Mr. Grey!

A szett tartalma:

-rugalmas, vibrációs péniszgyűrű (elemekkel)
-fekete selyem sál kötözéshez
-fekete szemmaszk, rugalmas fejpánttal
-masszázsgél tasakban, erotikus kényeztetéshez  

 

7.) Glamour szett  

A végére tartogattuk a különböző vibrátorokat tartalmazó csomagokat. Az a jó bennük, hogy mindkét félnek van benne ajándék! És azt ugye mondanunk sem kell, hogy a vibrátort is lehet előjátékként használni? Például a férfi kezeivel, majd a vibrátorral stimulálja a nő érzékeny részeit, de nem engedi, hogy elmenjen még... 

Ha a párod szereti a csillogást, a fényűzést, az ezüst színt, akkor ezt imádni fogja!

A csomag tartalma:

Vibrátor (17,5cm hosszú, átmérője 2,5-3cm) és hat további rafinált játékszer, mint például:  vibrációs tojás, dupla kéjgolyó, anál gyöngysor, csillogó péniszgyűrű, erezett péniszmandzsetta.

8.) SMILE Crazy szett

A rózsaszín királylányoknak, édes, szexi csajoknak nagyon remek ajándékötlet! Bársonyos, selymes tapintású gyönyörszerzők, üdítően vidám, pink színben! Ettől a szettől csak mosolyogni fogtok! ;)

A csomag tartalma:
-körte formájú, távirányítós vibrációs tojás(átmérője 2,4cm, 4,5cm hosszú) 7 vibrációs ritmussal
-rúdvibrátor(16cm hosszú, átmérője 2,4cm) 7 vibrációs ritmussal
-dupla gésagolyó(a golyók átmérője kb.3,6cm, teljes hossza 17cm)
-tapadótalpas análkúp (kb.10cm hosszú, átmérője a legvastagabb részén 3,3cm)
-péniszgyűrű (átmérője kb.2,9cm)
-kifordítható péniszmandzsetta, mindkét felén különböző stimuláló felszínnel (kb.9,8cm hosszú, átmérője 3,2cm, rugalmas)

 

Figyeld oldalunkat továbbra is, mert hamarosan jön a 3. rész, egy újabb izgalmas témával! Jó vásárolgatást kívánunk addig is! :)

Tartalomhoz tartozó címkék: Ajánlók