Intome Marathon Power - ejakuláció késleltető krém (30ml)

Leírás

Intome Marathon Power orgazmus késleltető krém, speciálisan férfiaknak kifejlesztve!

A krém akár hosszabb időn át késleltetheti az orgazmust, így hosszabb ideig tarthat az aktus.
Csökkentheti a hímvessző túlérzékenységét, ezáltal elkerülhető a korai magömlés és a nagy csalódás és önbizalomvesztés a hálószobában, valamint nagyobb szexuális teljesítmény érhető el.

A GINKGO Biloba erejével és az ALOE VERA intenzív táplálásával!

Használat:
A gélből elég csupán 1-2 borsónyit (bőrszárazságtól függően) a hímvessző bőrébe masszíroznod, vagy megkérheted kedvesed, hogy ő masszírozza be az előjáték során.
Érdemes az érzékenyebb területekre nagy gondot fordítani, mint a makk, illetve a herék mögötti gát rész. A felszívódást követően a partnerre nem lesz hatása a terméknek.

30ml-es kiszerelésben.
Tömeg: 40g.

Összetevők:
Aqua, Glyceryl Stearate, Ethylhexyl Stearate, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Cetyl Alcohol, Glycerin, Ceteareth-20, Alcohol, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Arnica Montana Flower Extract, Butyrospermum Parkii Butter, Ceteareth-12, Cetearyl Alcohol, Cetyl Palmitate, Citric Acid, Ginkgo Biloba Leaf Extract, Simmondsia Chinensis Seed Oil, Trigonella Foenum-Graecum Fruit Extract, Ethylhexylglycerin, Phenoxyethanol.

Használati útmutató letöltése (PDF)

A férfi és női szexjátékoknál minden esetben érdemes a megfelelő síkosításról is gondoskodni, ehhez itt találjátok meg a legjobb termékeket. Ne feledkezzetek meg a szükséges higiéniáról sem, javasoljuk, hogy a szexjátékokat kifejezetten az ezekre tervezett tisztítószerekkel tisztítsátok, illetve tartsátok karban.

Rendelj 21.999Ft felett és a szállítási költséget átvállaljuk! Profin lezárt jelöletlen dobozba csomagolunk és DISZKRÉTEN szállítunk.  Minden motoros termékünkre 1 év jótállást biztosítunk!

A(z) Intome Marathon Power - ejakuláció késleltető krém (30ml) termék ára 4.990 Ft.

30 napos pénzvisszafizetési garanciát biztosítunk Neked! Részletek a Vásárlási feltételek-ben.

4.990 Ft
Egységár: 166,33 Ft/ml
Tetszett? Értékeld elsőként a terméket!
Cikkszám: 8719934001015
2%5% hűségpont jóváírás: 0Bővebben »
Gyártó: Intome
Csatlakozz a Vágyaim Klubhoz a további kedvezményekért!
Elmentem későbbre
tanácsadó
4.990 Ft
Kívánságlistára teszem

Teszteltük

Vélemények

0.00
értékelés
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
Mondd el véleményed és megháláljuk!

Örömszerzés csupán szavakkal? Nekünk bejön! Írd meg őszintén terméktapasztalataidat, és mi 5.000 Ft-os kupont adunk ajándékba, melyet egy 25.000 Ft-os vásárlás felett tudsz felhasználni!

Értékelés írásához bejelentkezés szükséges!

Vásárlói vélemények